Herkese hayırlı gün ve ömürler dileyerek; aslında küçük ve önemsiz görünen fakat özüne inildiğinde büyük ve çok önemli olan ve branşımızın geleceği, bekası ve sorunlarının çözümüne yönelik "sosyal bilgiler eğitimde karşılaştığımız sorunlar" başlığı altında toplayabileceğimiz,aklına gelen,aklınıza takılan veya sorunun çözümü için gerekli tespit çalışmalarının yapılması açısından siz değerli arkadaşlarımın değerli fikir,öneri ve sorun örneklerinizi acilen yazmanızı rica ediyorum.
aslında bu çalışma bir yüksek lisans çalışması için "sorun belirle"meye yönelik bir çalışma olsa da sonucunda hepimizi aydınlatacak verileri toplamamda bana yardımcı olmanızı ve bu tip çalışmaları biz araştırmacıları desteklemenizi bekliyor ve rica ediyoruz.
bu bağlamda aklınıza takılan veya çözüme kavuşturulsun istediğiniz sosyal bilgiler dersi veya sosyal bilgiler eğitimine dair bir SORUN varsa lütfen yazınız.
Halil İbrahim Sönmez.saygılar...
aslında bu çalışma bir yüksek lisans çalışması için "sorun belirle"meye yönelik bir çalışma olsa da sonucunda hepimizi aydınlatacak verileri toplamamda bana yardımcı olmanızı ve bu tip çalışmaları biz araştırmacıları desteklemenizi bekliyor ve rica ediyoruz.
bu bağlamda aklınıza takılan veya çözüme kavuşturulsun istediğiniz sosyal bilgiler dersi veya sosyal bilgiler eğitimine dair bir SORUN varsa lütfen yazınız.
Halil İbrahim Sönmez.saygılar...