Bildirimleriniz

furkankaya1995

Meşhur Osmanlı Arması
Üye
Hocam Bildirimleriniz isimli bir kısım olsa ve biz oradan gönderdiğimiz konulara gelen mesajları görebilsek yada bilgilendirilmek istediğimiz konulara mesaj geldiginde bildirim gelse ne güzel olurdu diye düşünüyorum.Evet haklısınız e postamıza bildirim geliyor fakat hepsini teker teker gir onları aç birde bilgisayarınız yavaşsa uzun zaman alıyor.
Kısaca BİLDİRİMLERİNİZ Adlı bir kısım açılsa güzel olur diye düşünüyorum.Bana katılan katılmayan herkese teşekkür ediyorum.

erkanisanmaz

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz
Bildirimleriniz

Açtığınız konuda size bildirim gelmesini istiyorsanız açtığınız konudaki üst menüde bulunan Haberdar Et butonuna tıklamanız gerekir.

furkankaya1995

Meşhur Osmanlı Arması
Üye
Bildirimleriniz

Furkan'kaya' Alıntı:
Hocam Bildirimleriniz isimli bir kısım olsa ve biz oradan gönderdiğimiz konulara gelen mesajları görebilsek yada bilgilendirilmek istediğimiz konulara mesaj geldiginde bildirim gelse ne güzel olurdu diye düşünüyorum.Evet haklısınız e postamıza bildirim geliyor fakat hepsini teker teker gir onları aç birde bilgisayarınız yavaşsa uzun zaman alıyor.
Kısaca BİLDİRİMLERİNİZ Adlı bir kısım açılsa güzel olur diye düşünüyorum.Bana katılan katılmayan herkese teşekkür ediyorum.

Sosyal Bilgiler Öğretmeni' Alıntı:
Açtığınız konuda size bildirim gelmesini istiyorsanız açtığınız konudaki üst menüde bulunan Haberdar Et butonuna tıklamanız gerekir.

Hocam yanlış anladınız sanırım.Ben haberdar et butonunun ne işe yaradigini zaten biliyorum benim demek istedigim Bildirimleriniz adlı bölüm olsa ve biz buraya tıklayarak e posta ile uğraşmadan kim hangi konumuza yada takip ettigimiz konuya mesaj yazmış görebilsek..
Anlatmak istedigim de buydu.Yinede ilgilendiginiz için sağolun fakat dediğim gibi olabilirse çok sevinirim.