Cumali Güler zalatar Moderatör Katılım 17 Nis 2008 Mesajlar 2,460 Puanları 283 Konum adana 20 Kas 2011 #1 Barış Manço Ekvator Çizgisinde Güney ve Kuzey Küredeki suların farklı yönde döndüğünü kanıtlıyor. Derste dikkat çekmek için ekvatoral iklim veya dünya kağıt üzerinde konusunda izletileblir diye düşünüyorum. Ekli dosyalar Barış Manço Ekvator çizgisinde by_zalatar.rar Barış Manço Ekvator çizgisinde by_zalatar.rar 8.5 MB · Görüntüleme: 1,552
Barış Manço Ekvator Çizgisinde Güney ve Kuzey Küredeki suların farklı yönde döndüğünü kanıtlıyor. Derste dikkat çekmek için ekvatoral iklim veya dünya kağıt üzerinde konusunda izletileblir diye düşünüyorum.
E erdogangul Çalışkan Üye Üye Katılım 8 Şub 2007 Mesajlar 271 Puanları 63 Yaş 125 Konum Kastamonu Web sitesi www.sosyalbilgievi.tr.cx 20 Kas 2011 #2 Çok teşekkür ederim. Z.Alatar Hocam...
maydemir64 http://muhammedaydemir.blogspot.com/ Üye Katılım 21 Kas 2008 Mesajlar 72 Puanları 38 Konum Uşak Web sitesi muhammedaydemir.blogspot.com 20 Kas 2011 #3 Barış Manço Ekvator Çizgisinde Teşekkürler hocam.....Vitamin deki anlatımlar da güzel..Ben onlardan faydalanıyorum.Tavsiye ederim
Barış Manço Ekvator Çizgisinde Teşekkürler hocam.....Vitamin deki anlatımlar da güzel..Ben onlardan faydalanıyorum.Tavsiye ederim