M mustafa_tonbul Aktif Üye Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 50 Puanları 18 Yaş 124 Konum TUR 26 Eki 2015 #1 ADIM ADIM TÜRKİYE- TARİHİ ESER-TARİHİ NESNE-DOĞAL VARLIK- VE BULUNDUKLARI ŞEHİRLERİ KAVRAMAYA YÖNELİK ETKİNLİK SUNUSU KONUYU TEKRAR AÇISINDAN FAYDALI, VAKTİ OLAN ARKADAŞLAR KULLANABİLİR. Ekli dosyalar 5.-sınıf-adım-adım-türkiye SON.ppt 5.-sınıf-adım-adım-türkiye SON.ppt 15.5 MB · Görüntüleme: 2,584
ADIM ADIM TÜRKİYE- TARİHİ ESER-TARİHİ NESNE-DOĞAL VARLIK- VE BULUNDUKLARI ŞEHİRLERİ KAVRAMAYA YÖNELİK ETKİNLİK SUNUSU KONUYU TEKRAR AÇISINDAN FAYDALI, VAKTİ OLAN ARKADAŞLAR KULLANABİLİR.
S sosyal3 Çalışkan Üye Üye Katılım 30 Eki 2011 Mesajlar 648 Puanları 28 Konum İzmir 26 Eki 2015 #2 ADIM ADIM TÜRKİYE- TARİHİ ESER-TARİHİ NESNE-DOĞAL VARLIK ETKİNLİK SUNUSU ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER EMEĞİNİZ İÇİN SAYIN EĞİTİMCİMİZ. İYİ ÇALIŞMALAR DİLİYORUM.
ADIM ADIM TÜRKİYE- TARİHİ ESER-TARİHİ NESNE-DOĞAL VARLIK ETKİNLİK SUNUSU ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER EMEĞİNİZ İÇİN SAYIN EĞİTİMCİMİZ. İYİ ÇALIŞMALAR DİLİYORUM.
M mustafa_tonbul Aktif Üye Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 50 Puanları 18 Yaş 124 Konum TUR 26 Eki 2015 #3 ADIM ADIM TÜRKİYE- TARİHİ ESER-TARİHİ NESNE-DOĞAL VARLIK ETKİNLİK SUNUSU Rica ederim hocam. iyi günlerde kullanınız. Bu da etkinliğin çalışma kağıdı http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/adim-adim-turkiye-368/hazirladigim-etkinlik-sunusunun-calisma-kagidi/new/#new
ADIM ADIM TÜRKİYE- TARİHİ ESER-TARİHİ NESNE-DOĞAL VARLIK ETKİNLİK SUNUSU Rica ederim hocam. iyi günlerde kullanınız. Bu da etkinliğin çalışma kağıdı http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/adim-adim-turkiye-368/hazirladigim-etkinlik-sunusunun-calisma-kagidi/new/#new
O ogretmen52 Çalışkan Üye Üye Katılım 3 Kas 2013 Mesajlar 167 Puanları 18 Yaş 124 27 Eki 2015 #4 ADIM ADIM TÜRKİYE- TARİHİ ESER-TARİHİ NESNE-DOĞAL VARLIK ETKİNLİK SUNUSU Emeginize saglik mustafa hocam
ADIM ADIM TÜRKİYE- TARİHİ ESER-TARİHİ NESNE-DOĞAL VARLIK ETKİNLİK SUNUSU Emeginize saglik mustafa hocam
M mustafa_tonbul Aktif Üye Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 50 Puanları 18 Yaş 124 Konum TUR 27 Eki 2015 #5 iyi günlerde kullanın hocam.