O osm_unal Üye Üye Katılım 28 Eyl 2007 Mesajlar 22 Puanları 8 Yaş 125 Konum osmaniye 13 Şub 2011 #6 aci ek ders zorulama degil yakın ilçe var orada ders var ben gitmek istiyorum cevaplar için teşekkürler
aci ek ders zorulama degil yakın ilçe var orada ders var ben gitmek istiyorum cevaplar için teşekkürler
Z zeki doğan Çalışkan Üye Üye Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 3,912 Puanları 363 Yaş 125 Konum adana Web sitesi sosyalciniz.net 13 Şub 2011 #7 aci ek ders Kendi isteğinle gidiyorsan git sayın hocam....Ek ders olmazsa işimiz harap...Bizim gibi tek maaşlılar için söylüyorum
aci ek ders Kendi isteğinle gidiyorsan git sayın hocam....Ek ders olmazsa işimiz harap...Bizim gibi tek maaşlılar için söylüyorum
C cotyorararat Üye Üye Katılım 22 Eki 2007 Mesajlar 44 Puanları 8 Konum ordu 14 Şub 2011 #8 aci ek ders kesinlikle oluyor hocam, gider ve paranızı alırsınız merak etmeyin, siz dilekçenizi yazın ve göreve talip olun
aci ek ders kesinlikle oluyor hocam, gider ve paranızı alırsınız merak etmeyin, siz dilekçenizi yazın ve göreve talip olun