• Benim Hocam Ortaokul Videoları

8. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Hazırlık Kampı 117 Dakika da İnkılap 100 - Benim Hocam Yayınları

Benim Hocam Yayınları

Aktif Üye
Moderatör
8. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Hazırlık Kampı – “117 Dakika’da İnkılâp 100”
📘 Yayın: Benim Hocam Yayınları
berkay8.jpg

Sevgili öğretmenler ve öğrenciler,
2025-2026 eğitim-öğretim yılı için özel olarak hazırlanmış bu kamp, 8. sınıf düzeyinde T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük yazılısına tam 117 dakikada etkili ve kapsamlı bir biçimde hazırlanmak isteyenler için uygundur.

🔥 Konu tekrarı + pratik + tam uyumlu içerik
📘 Benim Hocam Yayınları
👉 Yazılıya son düzlüğe girmeden önce bu fırsatı kaçırma!
#İnkılapTarihi #YazılıHazırlık #BenimHocam #SosyalBilgilerBiz #8Sınıf #YazılıKampı #YazılıyaHazırım

1) 8.Sınıf -T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük-Gelişen Avrupa ve Güç Kaybeden Osmanlı - 20 Dakika

2) 8.Sınıf - T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük- Mustafa Kemal’in Çocukluğu ve Öğrenim Hayatı 13 Dakika

3) 8.Sınıf -T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük- Mustafa Kemal’in Fikir Hayatını Etkileyen Düşünürler 5 Dakika

4) 8.Sınıf - T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük - Mustafa Kemal’in Askerlik Hayatı 16 Dakika

5) 8.Sınıf - T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük - I. Dünya Savaşı 11 Dakika

6) 8.Sınıf - T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük - I.Dünya Savaşı'nda Osmanlı Devleti 1 12 Dakika

7) 8.Sınıf - T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük - I.Dünya Savaşı'nda Osmanlı Devleti 2 24 Dakika

8) 8.Sınıf - T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük - Mondros Ateşkes Antlaşması 16 Dakika

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri