- İstatistikte sabit
8. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Hazırlık Kampı – “117 Dakika’da İnkılâp 100”
Yayın: Benim Hocam Yayınları
Sevgili öğretmenler ve öğrenciler,
2025-2026 eğitim-öğretim yılı için özel olarak hazırlanmış bu kamp, 8. sınıf düzeyinde T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük yazılısına tam 117 dakikada etkili ve kapsamlı bir biçimde hazırlanmak isteyenler için uygundur.
Konu tekrarı + pratik + tam uyumlu içerik
Benim Hocam Yayınları
Yazılıya son düzlüğe girmeden önce bu fırsatı kaçırma!
#İnkılapTarihi #YazılıHazırlık #BenimHocam #SosyalBilgilerBiz #8Sınıf #YazılıKampı #YazılıyaHazırım
Sevgili öğretmenler ve öğrenciler,
2025-2026 eğitim-öğretim yılı için özel olarak hazırlanmış bu kamp, 8. sınıf düzeyinde T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük yazılısına tam 117 dakikada etkili ve kapsamlı bir biçimde hazırlanmak isteyenler için uygundur.
#İnkılapTarihi #YazılıHazırlık #BenimHocam #SosyalBilgilerBiz #8Sınıf #YazılıKampı #YazılıyaHazırım
1) 8.Sınıf -T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük-Gelişen Avrupa ve Güç Kaybeden Osmanlı - 20 Dakika
2) 8.Sınıf - T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük- Mustafa Kemal’in Çocukluğu ve Öğrenim Hayatı 13 Dakika
3) 8.Sınıf -T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük- Mustafa Kemal’in Fikir Hayatını Etkileyen Düşünürler 5 Dakika
4) 8.Sınıf - T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük - Mustafa Kemal’in Askerlik Hayatı 16 Dakika
5) 8.Sınıf - T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük - I. Dünya Savaşı 11 Dakika
6) 8.Sınıf - T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük - I.Dünya Savaşı'nda Osmanlı Devleti 1 12 Dakika
7) 8.Sınıf - T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük - I.Dünya Savaşı'nda Osmanlı Devleti 2 24 Dakika
8) 8.Sınıf - T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük - Mondros Ateşkes Antlaşması 16 Dakika
Son düzenleme: