• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Sosyal Bilgiler
    İzlemek istediğiniz sınıfı tıklayınız.
    SOSYAL BİLGİLER
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Türkçe
    TÜRKÇE
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Matematik
    MATEMATİK
    Konu Anlatım Videoları

6. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Hazırlık Kampı 93 Dakika da Sosyal 100 - Benim Hocam Yayınları

Benim Hocam Yayınları

Üye
Moderatör
6. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Hazırlık Kampı – “93 Dakika’da Sosyal Full”
Yayın: Benim Hocam Yayınları
Sunum: Berkay Türkal

6 benim hocam.jpg

Sevgili öğretmenler ve öğrenciler,
2025-2026 eğitim-öğretim yılı için özel olarak hazırlanan bu kamp, 6. sınıf düzeyinde sosyal bilgiler yazılısına 93 dakikada etkili ve verimli şekilde hazırlanmak isteyenler için tasarlandı.
  • Zamanı etkin kullanmak isteyenler için pratik ve mantıklı bir seçenek.
  • Yazılı sürecini “son güne kadar hazır değilim” stresinden kurtararak daha planlı hâle getiriyor.
  • Öğrencilerin motivasyonunu artırarak yazılıya güvenle girmelerini destekliyor.

1) 6.Sınıf - Sosyal Bilgiler - Zaman İçinde Değişen Roller ve Gruplar - Berkay TÜRKAL - 2026 12 Dakika​

2) 6.Sınıf - Sosyal Bilgiler -Kültürel Bağlarımızın ve Millî Değerlerimizin Toplumsal Birliğe Etkisi 18 Dakika​

3) 6.Sınıf - Sosyal Bilgiler - Toplumsal Sorunlar ve Çözüm Önerileri - Berkay TÜRKAL - 2026 17 Dakika​

4) 6.Sınıf - Sosyal Bilgiler - Paraleller - Meridyenler - Coğrafi Koordinat Sistemi - Berkay TÜRKAL 20 Dakika​

5) 6.Sınıf - Sosyal Bilgiler - Türkiye'nin Coğrafi Konumu - Berkay TÜRKAL - 2026 10 Dakika​

6) 6.Sınıf - Sosyal Bilgiler - Kıtalar ve Okyanuslar - Berkay TÜRKAL - 2026 11 Dakika​

7) 6.Sınıf - Sosyal Bilgiler - Ülkemizin Deniz Komşuları - Berkay TÜRKAL - 2026 5 Dakika​

Son düzenleme:
Geri