- İstatistikte sabit
6. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Hazırlık Kampı – “93 Dakika’da Sosyal Full”
Yayın: Benim Hocam Yayınları
Sunum: Berkay Türkal
Sevgili öğretmenler ve öğrenciler,
2025-2026 eğitim-öğretim yılı için özel olarak hazırlanan bu kamp, 6. sınıf düzeyinde sosyal bilgiler yazılısına 93 dakikada etkili ve verimli şekilde hazırlanmak isteyenler için tasarlandı.
Yayın: Benim Hocam Yayınları
Sunum: Berkay Türkal
Sevgili öğretmenler ve öğrenciler,
2025-2026 eğitim-öğretim yılı için özel olarak hazırlanan bu kamp, 6. sınıf düzeyinde sosyal bilgiler yazılısına 93 dakikada etkili ve verimli şekilde hazırlanmak isteyenler için tasarlandı.
- Zamanı etkin kullanmak isteyenler için pratik ve mantıklı bir seçenek.
- Yazılı sürecini “son güne kadar hazır değilim” stresinden kurtararak daha planlı hâle getiriyor.
- Öğrencilerin motivasyonunu artırarak yazılıya güvenle girmelerini destekliyor.
1) 6.Sınıf - Sosyal Bilgiler - Zaman İçinde Değişen Roller ve Gruplar - Berkay TÜRKAL - 2026 12 Dakika
2) 6.Sınıf - Sosyal Bilgiler -Kültürel Bağlarımızın ve Millî Değerlerimizin Toplumsal Birliğe Etkisi 18 Dakika
3) 6.Sınıf - Sosyal Bilgiler - Toplumsal Sorunlar ve Çözüm Önerileri - Berkay TÜRKAL - 2026 17 Dakika
4) 6.Sınıf - Sosyal Bilgiler - Paraleller - Meridyenler - Coğrafi Koordinat Sistemi - Berkay TÜRKAL 20 Dakika
5) 6.Sınıf - Sosyal Bilgiler - Türkiye'nin Coğrafi Konumu - Berkay TÜRKAL - 2026 10 Dakika
6) 6.Sınıf - Sosyal Bilgiler - Kıtalar ve Okyanuslar - Berkay TÜRKAL - 2026 11 Dakika
7) 6.Sınıf - Sosyal Bilgiler - Ülkemizin Deniz Komşuları - Berkay TÜRKAL - 2026 5 Dakika
Son düzenleme: