5. SINIF HALK KÜLTÜRÜ PLANI OLAN VARSA PAYLAŞABİLİR Mİİİ...
G gule Yeni Üye Üye Katılım 29 Haz 2008 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 124 Konum arizona 16 Ara 2013 #1 5. SINIF HALK KÜLTÜRÜ PLANI OLAN VARSA PAYLAŞABİLİR Mİİİ...
M mügü Yeni Üye Üye Katılım 26 Haz 2008 Mesajlar 3 Puanları 1 Yaş 124 Konum gaziantep 21 Eyl 2014 #2 5. SINIF HALK KÜLTÜRÜ DERSİ YILLIK PLANI OLAN VAR MIII? hocam 5.sınıflara halk kültürü seçmeli olarak verilmiyor mu acaba ben de arıyorum ve bulamadım hiç bir yerde
5. SINIF HALK KÜLTÜRÜ DERSİ YILLIK PLANI OLAN VAR MIII? hocam 5.sınıflara halk kültürü seçmeli olarak verilmiyor mu acaba ben de arıyorum ve bulamadım hiç bir yerde
M mügü Yeni Üye Üye Katılım 26 Haz 2008 Mesajlar 3 Puanları 1 Yaş 124 Konum gaziantep 21 Eyl 2014 #3 5. SINIF HALK KÜLTÜRÜ DERSİ YILLIK PLANI OLAN VAR MIII? Hocam 5.sınıflara halk kültürü seçmeli olarak verilmiyor mu acaba ben de arıyorum ve bulamadım hiç bir yerde :-\
5. SINIF HALK KÜLTÜRÜ DERSİ YILLIK PLANI OLAN VAR MIII? Hocam 5.sınıflara halk kültürü seçmeli olarak verilmiyor mu acaba ben de arıyorum ve bulamadım hiç bir yerde :-\
S ssenay Üye Üye Katılım 28 Ağu 2007 Mesajlar 45 Puanları 8 Konum adana 21 Eyl 2014 #4 5. SINIF HALK KÜLTÜRÜ DERSİ YILLIK PLANI OLAN VAR MIII? 5. sınıflarda sosyal gurubu seçmeli dersleri yok dolayısıyla halk kültürü de yok.
5. SINIF HALK KÜLTÜRÜ DERSİ YILLIK PLANI OLAN VAR MIII? 5. sınıflarda sosyal gurubu seçmeli dersleri yok dolayısıyla halk kültürü de yok.
Yavuz_YILDIZ Site Yöneticisi Yönetici Admin Katılım 7 Şub 2007 Mesajlar 1,788 Puanları 383 Konum konya 22 Eyl 2014 #5 güle' Alıntı: 5. SINIF HALK KÜLTÜRÜ PLANI OLAN VARSA PAYLAŞABİLİR Mİİİ... Genişletmek için tıkla ... 5.sınıflarda sosyal bilgiler grubunda seçmeli ders yok. Halk kültürü dersini 6.sınıf ve 7.sınıflar seçebilir. Diğer sınıflar seçemez.
güle' Alıntı: 5. SINIF HALK KÜLTÜRÜ PLANI OLAN VARSA PAYLAŞABİLİR Mİİİ... Genişletmek için tıkla ... 5.sınıflarda sosyal bilgiler grubunda seçmeli ders yok. Halk kültürü dersini 6.sınıf ve 7.sınıflar seçebilir. Diğer sınıflar seçemez.