Mustafa KARAKUŞ LGS İnkılap Zoom özel ders, Soru yazarı Üye Katılım 1 Eyl 2008 Mesajlar 687 Puanları 263 Konum Konya/Karatay Web sitesi www.youtube.com 13 May 2019 #6 tgyz' Alıntı: Ellerinize sağlık hocam.çok güzel bir çalışma olmuş.Lakin D/ Y sorularında 2. sorunun cevabını yanlış olarak vermişsiniz. Genişletmek için tıkla ... Sorular bölümüne açıklama yaparak düzelttim. İlginiz için teşekkür ederim sayın hocam
tgyz' Alıntı: Ellerinize sağlık hocam.çok güzel bir çalışma olmuş.Lakin D/ Y sorularında 2. sorunun cevabını yanlış olarak vermişsiniz. Genişletmek için tıkla ... Sorular bölümüne açıklama yaparak düzelttim. İlginiz için teşekkür ederim sayın hocam
Mustafa KARAKUŞ LGS İnkılap Zoom özel ders, Soru yazarı Üye Katılım 1 Eyl 2008 Mesajlar 687 Puanları 263 Konum Konya/Karatay Web sitesi www.youtube.com 13 May 2019 #7 tgyz' Alıntı: Ellerinize sağlık hocam.çok güzel bir çalışma olmuş.Lakin D/ Y sorularında 2. sorunun cevabını yanlış olarak vermişsiniz. Genişletmek için tıkla ... Hocam dosyayı düzeltip yeniden yükledim.
tgyz' Alıntı: Ellerinize sağlık hocam.çok güzel bir çalışma olmuş.Lakin D/ Y sorularında 2. sorunun cevabını yanlış olarak vermişsiniz. Genişletmek için tıkla ... Hocam dosyayı düzeltip yeniden yükledim.