Mustafa KARAKUŞ LGS İnkılap Zoom özel ders, Soru yazarı Üye Katılım 1 Eyl 2008 Mesajlar 714 Puanları 263 Konum Konya/Karatay Web sitesi www.youtube.com 16 Nis 2019 #1 5. Sınıf 5. Ünite: Üretim, Dağıtım, Tüketim Etkinliği ektedir. Dosya içinde etkinlik çözüm video linki mevcuttur. Güle güle kullanın. Ekli dosyalar 5.sinif-sosyal-5.unite-uretim-dagitim-tuketim-etkinligi.pdf 5.sinif-sosyal-5.unite-uretim-dagitim-tuketim-etkinligi.pdf 529.4 KB · Görüntüleme: 710 Son düzenleme: 3 May 2021
5. Sınıf 5. Ünite: Üretim, Dağıtım, Tüketim Etkinliği ektedir. Dosya içinde etkinlik çözüm video linki mevcuttur. Güle güle kullanın.
K kayapinar Çalışkan Üye Üye Katılım 7 Eyl 2016 Mesajlar 130 Puanları 28 Yaş 39 Konum uşak 16 Nis 2019 #2 teşekkürler hocam emeğinize sağlık
T tgyz Yeni Üye Üye Katılım 4 May 2008 Mesajlar 1 Puanları 1 Konum ısparta 13 May 2019 #3 Ellerinize sağlık hocam.çok güzel bir çalışma olmuş.Lakin D/ Y sorularında 2. sorunun cevabını yanlış olarak vermişsiniz.
Ellerinize sağlık hocam.çok güzel bir çalışma olmuş.Lakin D/ Y sorularında 2. sorunun cevabını yanlış olarak vermişsiniz.
Mustafa KARAKUŞ LGS İnkılap Zoom özel ders, Soru yazarı Üye Katılım 1 Eyl 2008 Mesajlar 714 Puanları 263 Konum Konya/Karatay Web sitesi www.youtube.com 13 May 2019 #4 tgyz' Alıntı: Ellerinize sağlık hocam.çok güzel bir çalışma olmuş.Lakin D/ Y sorularında 2. sorunun cevabını yanlış olarak vermişsiniz. Genişletmek için tıkla ... Hangi sorular hocam belirtirsen bakıp sorular sayfasına açıklama yazarım.
tgyz' Alıntı: Ellerinize sağlık hocam.çok güzel bir çalışma olmuş.Lakin D/ Y sorularında 2. sorunun cevabını yanlış olarak vermişsiniz. Genişletmek için tıkla ... Hangi sorular hocam belirtirsen bakıp sorular sayfasına açıklama yazarım.
Mustafa KARAKUŞ LGS İnkılap Zoom özel ders, Soru yazarı Üye Katılım 1 Eyl 2008 Mesajlar 714 Puanları 263 Konum Konya/Karatay Web sitesi www.youtube.com 13 May 2019 #5 Mustafa KARAKUŞ' Alıntı: Hangi sorular hocam belirtirsen bakıp sorular sayfasına açıklama yazarım. Genişletmek için tıkla ... Tamam bakayım.ilk yazdığım cevabı dikkate almayın
Mustafa KARAKUŞ' Alıntı: Hangi sorular hocam belirtirsen bakıp sorular sayfasına açıklama yazarım. Genişletmek için tıkla ... Tamam bakayım.ilk yazdığım cevabı dikkate almayın