S seyit onbaşı Üye Üye Katılım 16 Eyl 2022 Mesajlar 5 Puanları 3 Yaş 48 Konum türkiye 30 Ara 2022 #1 Yerşekillerini çıktıyı aldıktan sonra ben çizdim. isteyen olursa o halini de ekleyebilirim... Ekli dosyalar 5 SOSYAL BEN.docx 5 SOSYAL BEN.docx 132.1 KB · Görüntüleme: 4,308
S seyit onbaşı Üye Üye Katılım 16 Eyl 2022 Mesajlar 5 Puanları 3 Yaş 48 Konum türkiye 30 Ara 2022 #2 Kusura bakmayın başlığı yanlış yazmışım....
E Elif Çelikkk Yeni Üye Üye Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 42 Konum Kocaeli 1 Ocak 2023 #3 seyit onbaşı' Alıntı: Kusura bakmayın başlığı yanlış yazmışım.... Genişletmek için tıkla ... Paylaşım için teşekkürler ama cevap anahtarı yok. Rica etsem onu da paylaşabilir misiniz?
seyit onbaşı' Alıntı: Kusura bakmayın başlığı yanlış yazmışım.... Genişletmek için tıkla ... Paylaşım için teşekkürler ama cevap anahtarı yok. Rica etsem onu da paylaşabilir misiniz?
S seyit onbaşı Üye Üye Katılım 16 Eyl 2022 Mesajlar 5 Puanları 3 Yaş 48 Konum türkiye 3 Ocak 2023 #4 Elif Çelikkk' Alıntı: Paylaşım için teşekkürler ama cevap anahtarı yok. Rica etsem onu da paylaşabilir Genişletmek için tıkla ... Elif Çelikkk' Alıntı: Paylaşım için teşekkürler ama cevap anahtarı yok. Rica etsem onu da paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... hocam sözüm olsun yarın akşam paylaşayım...
Elif Çelikkk' Alıntı: Paylaşım için teşekkürler ama cevap anahtarı yok. Rica etsem onu da paylaşabilir Genişletmek için tıkla ... Elif Çelikkk' Alıntı: Paylaşım için teşekkürler ama cevap anahtarı yok. Rica etsem onu da paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... hocam sözüm olsun yarın akşam paylaşayım...
S seyit onbaşı Üye Üye Katılım 16 Eyl 2022 Mesajlar 5 Puanları 3 Yaş 48 Konum türkiye 3 Ocak 2023 #5 Elif Çelikkk' Alıntı: Paylaşım için teşekkürler ama cevap anahtarı yok. Rica etsem onu da paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... HOCAM CEVAP ANAHTARINI BURDAN PAYLAŞAMADIM SON ATTIĞIM PAYLAŞIM CEVAP ANAHTARI
Elif Çelikkk' Alıntı: Paylaşım için teşekkürler ama cevap anahtarı yok. Rica etsem onu da paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... HOCAM CEVAP ANAHTARINI BURDAN PAYLAŞAMADIM SON ATTIĞIM PAYLAŞIM CEVAP ANAHTARI