ve hazırlanan videoyu youtube da koayabiliriz
hasan.yuce izmirli hasan Moderatör Üye Katılım 5 Ağu 2008 Mesajlar 1,764 Puanları 83 Yaş 124 Konum izmir 6 Ara 2016 #6 ve hazırlanan videoyu youtube da koayabiliriz
M mansurefe FERMAN PADİŞAHIN DAĞLAR BİZİMDİR... Üye Katılım 2 May 2007 Mesajlar 33 Puanları 8 Konum SARIGÖL 6 Ara 2016 #7 En guzel etkinlik TC inkilap tarihi dersinin 3 saate cikarak bir etkinlik olur.
kamberekinci Çalışkan Üye Üye Katılım 7 Mar 2013 Mesajlar 254 Puanları 113 Konum İstanbul Web sitesi www.facebook.com 7 Ara 2016 #8 Daha öncede söylemiştim ortak bir zümre soru bankası çıkarılarak telif hakkından elde edilen gelirin shçek veya mehmetçik vakfına bağışlamak
Daha öncede söylemiştim ortak bir zümre soru bankası çıkarılarak telif hakkından elde edilen gelirin shçek veya mehmetçik vakfına bağışlamak
C cihandemir Çalışkan Üye Üye Katılım 17 Eyl 2016 Mesajlar 103 Puanları 48 Yaş 34 Konum Mersin 7 Ara 2016 #9 bence erkan isanmazın fotoğrafı sitede olmalı ben çok merak ediyorum.
C cihandemir Çalışkan Üye Üye Katılım 17 Eyl 2016 Mesajlar 103 Puanları 48 Yaş 34 Konum Mersin 7 Ara 2016 #10 bence herkes çekeceği videoda erkan hoca'ya teşekkür etmeli.ben erkan isanmazın internette fotoğrafını aradım ama bulamadım bu yüzden erkan hoca şeyhmus yüce ve zeki hocanın fotoğrafı olmalı ben öyle düşünüyorum.
bence herkes çekeceği videoda erkan hoca'ya teşekkür etmeli.ben erkan isanmazın internette fotoğrafını aradım ama bulamadım bu yüzden erkan hoca şeyhmus yüce ve zeki hocanın fotoğrafı olmalı ben öyle düşünüyorum.