Arama sonuçlarınız

1. S

Sunu Yardımlaşma ve Dayanışmada Beraberiz

emeklerinize sağlık hocam.
  2. S

Sunu Kültürel Zenginliklerin Birlikte Yaşamaya Katkısı

Dosyayı akıllı tahtada açarken sorun yaşayan arkadaşlar, sorunu çözdüm. Dosyayı ''birlikte aç'' seçeneğinden ''Litre Office Sunum'' ile açarsanız sorunsuz açılıyor. Sunuyu hazırlayan hocamın emeklerine sağlık.
  3. S

Anladım Hocam, köy okulunda internet olmadığı için bunu da açmaz sanırım yine de teşekkür ederim yardımınız için.
  4. S

Kesinlikle çok iyi olur. Hem birinci sunu hem de ikinci sunuyu ben de açamadım.
  5. S

Hocam ben de aynı sorunu yaşıyorum da... Biraz detay verebilirseniz çok makbule geçer. Online sunular bölümünden nasıl açacağız dosyayı?
  6. S

Sunu Gruplar ve Rollerimiz

Değerli hocam akıllı tahtada açmaya çalışırken hata veriyor. Normalde pptx uzantılı olanları açıyor ancak bunu açmadı. Yorumlardan gördüğüm kadarıyla bizim tahtayla ilişkili bir sorun. Herkeste açılmış.
  7. S

TÜRKİYE'DE İLK - 3TE 3 TARİH - KÜLTÜR ve MİRAS 5. Sınıf

Hocam emeklerinize sağlık. Bunu indirdim ve akıllı tahtada açtım ancak akıllı tahtada normal PowerPoint sunumu şeklinde açılıyor. PCdeki gibi uygulama şeklinde nasıl açabiliriz acaba, yardımcı olabilecek var mı?
  8. S

Çarkı Sosyal Kültür ve Miras

Teşekkürler hocam.
  9. S

2019/2020 5.sınıf sosyal bilgiler 1.dönem 1. yazılı

Çok beğendim hocam elinize emeğinize sağlık!
  10. S

Bir Kahraman Doğuyor - LGSDde Lider Sensin Bilgi Yarışması

Faydalı olmuş hocam, emeğinize sağlık.
  11. S

Birey ve Toplum Milyonluk Resim Bilgi Yarışması

Emeğinize sağlık hocam, teşekkür ederiz.
  12. S

7.Sınıf Sosyal 1. Dönem Ders Notu-Yeni Müfredat

Harika olmuş hocam, tam istediğim gibi derli toplu bir çalışma, eksiksiz. Emeğinize sağlık.