• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. C

Günlük Plan 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 24. Hafta Günlük Ders Planı (09-13 Mart)

Hocam emeğinize sağlık, 24.hafta sonrası yok mu?
  2. C

Yazılı T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük II. Dönem I. Yazılı Sınavı ve Cevapları (2025-2026)

hocam emeğinize sağlık, word dosyası olarak da paylaşırsanız mutlu oluruz.Bir de hocam ben sınavlarda sizin hazırladığınız sorulardan faydalanıyorum acaba 2.dönem 1.yazılı 5-6-7 sosyal bilgiler sınav soruları da olacak mı?
  3. C

Yazılı Sosyal Bilgiler 5.Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Sınavı ve Cevapları (2025-2026)

Değerli hocam kolay gelsin, acaba meb'in hangi senaryosuna göre soruları hazırladınız? 5.senaryo gibi duruyor.
  4. C

Günlük Plan 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 7. Hafta Günlük Ders Planı (20-24 Ekim)

elinize emeğinize sağlık hocam, ilgiyle ve özenle hazırlanmış planlarınız işimize çok yarıyor.
  5. C

Günlük Plan 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 7. Hafta Günlük Ders Planı (21-25 Ekim)

Yavuz Hocam emeğinize sağlık, yıl sonuna kadar bu günlük planları paylaşmanızı bekliyoruz.Yeni programa alışmada bize çok yardımcı olacaktır.Teşekkür ediyorum.Sizin gibi meslektaşlarımız olduğu için mutluyuz.
  6. C

Günlük Plan 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 1. Hafta Günlük Ders Planı (9-13 Eylül)

Elinize emeğinize sağlık hocam, çok güzel hazırlanmış.Hocam İnkılap tarihi yıllık planı varsa atarsanız çok sevinirim iyi günler hocam.
  7. C

Yazılı 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 7. SINIF SOSYAL BİLGİLER 2. DÖNEM 2. AÇIK UÇLU ORTAK YAZILISI

Emeğinize sağlık hocam soruların zorluk derecesini iyi ayarlıyorsunuz.Ayrıca kazanımları da belirtmeniz ince bir detay tebriklerrr.
  8. C

Yazılı 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5. SINIF SOSYAL BİLGİLER 2. DÖNEM 2. AÇIK UÇLU ORTAK YAZILISI

Hocam sınavlarınız gayet öğrencilerin seviyesine uygun beğeniyorum iyi ki varsınız...
  9. C

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6. SINIF SOSYAL BİLGİLER 2. DÖNEM 2. AÇIK UÇLU ORTAK YAZILISI

Hocam sınavlarınızı çok beğeniyorum.Özellikle sizin soruları bekledim, emeğinize sağlık Allah'a emanet.
Geri