• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. A

30 Nisan 2015 TEOG Sınavı Cevapları

30 Nisan 2015 TEOG Sınavı Cevapları 1 ve 2. üniteden geçen yıl soru sordular bu sene sormadılar.Öğrencileri ve öğretmenleri bilgilendirseler çalışma sistemini ona göre yapardı.
  2. A

30 Nisan 2015 TEOG Sınavı Cevapları

30 Nisan 2015 TEOG Sınavı Cevapları Sosyal devlet sorusu vatandaşlık sorusudur.
  3. A

MERKEZİ SINAV SİSTEMİ İNK.TARİHİNDE SORU ÇIKACAK KONULAR

MERKEZİ SINAV SİSTEMİ İNK.TARİHİNDE SORU ÇIKACAK KONULAR Meb haziranda tüm konular bittiği zaman tek sınav yapmış olsa daha sağlıklı olurdu.Şimdi öğretmenler sınav öncesi Üniteleri yetiştirmek için tüm marifetini (Hızlı ve çabuk konu işlenmesi gibi) sergileyecektir.Ayrıca 2.ünite çok uzun...
  4. A

İnk Ta. Konu Başlıkları

İNKILAP TARİHİ ÜNİTELERİ VE KONU BAŞLIKLARI SUNU
  5. A

Bir kahraman doğuyor

BİR KAHRAMAN DOĞUYOR SUNU
  6. A

İstanbul ili için gezi yıllık çalışma planı

İstanbul'da görev yapan öğretmenler için hazırlanmış gezi yıllık planı.(Düzenleme yapılmıştır.)
  7. A

5.sınıflar nasıl gidiyor?

5.sınıflar nasıl gidiyor? Bizim okul 5.sınıfların seçmeli derslerini çarşamba günü yaptı. pazartesi, salı ve çarşamba 8 saat ders yapıyorlar diğer günler 6 saat ve 6 saat ders yaptıkları için çocukların en sevdiği gün perşembe ve cuma günleri biz branş öğretmenleri 7.ve 8. saat karşımızda...
  8. A

5.sınıflar nasıl gidiyor?

Arkadaşlar 5.sınıflar haftada 36 saatı kaldırıyor mu? Ben genelde 7 ve 8 saatler 5.sınıflara giriyorum çocuklar çok yoruluyorlar.
  9. A

Ders Saatleri !!!ÖNEMLİDİR!!! DİKKATİNİZE

Ders Saatleri !!!ÖNEMLİDİR!!! DİKKATİNİZE Arkadaşlar 5.sınıflar haftada 36 saatı kaldırıyor mu? Ben genelde 7 ve 8 saatler 5.sınıflara giriyorum çocuklar çok yoruluyorlar.
  10. A

5.sınıf 1.dönem 1.yazılı soruları

Değerli meslektaşlarım 5 sınıflarla ilgili 1.yazılı örneğini hazırladım.Hazırlık yaparken esinlendiğim sorularda oldu.Yazılı soruları 1.ve 2.ünitenin tamamını kapsamaktadır.
  11. A

BÜYÜK ÖLÇEK VE KÜÇÜK ÖLÇEK ARASINDAKİ FARKLAR

BÜYÜK ÖLÇEK VE KÜÇÜK ÖLÇEK ARASINDAKİ FARKLAR slaytlar nereden indirilip izleniyor http://www.sosyalbilgiler.info/indir/download.php?file=e2c5fb318d1f29ee1a12f68a906fd4b2
  12. A

BÜYÜK ÖLÇEK VE KÜÇÜK ÖLÇEK ARASINDAKİ FARKLAR

http://www.sosyalbilgiler.info/indir/download.php?file=e2c5fb318d1f29ee1a12f68a906fd4b2 SEVGİLİ ÖĞRETMENLER BÜYÜK ÖLÇEK VE KÜÇÜK ÖLÇEK ARASINDAKİ FARKLARI ÖĞRENCİLERİMİZ ANLAMAKTA ZORLANIYORDU.BU NEDENLE SİZE KOLAYLIK OLSUN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN ANLAMAKTA ZORLANMADIĞI BİR SUNU...
  13. A

Office 2007 Dosyalarını Açabilme

Office 2007 Dosyalarını Açabilme internetten indirin ben indirdim ve açılıyor..
  14. A

2013 sbs

2013 sbs hocam 8 sınıflara sadece 8 sınıflardan soru sorulacak daha önce açıklamışlardı ayrıca bu saatten sonra 6 ve 7.sınıflardan sorulması öğrencilerin hazırlanmasında problemlere neden olur.Bence eski oks sistemi gelmelidir.Doğrusu budur.
  15. A

2012-2013 5.Sınıf Sosyal Bİlgiler I.Dönem I.Yazılı-YEPYENi-

2012-2013 5.Sınıf Sosyal Bİlgiler I.Dönem I.Yazılı-YEPYENi- yazılı sınavın içreği zengin görsellik çok iyi fakat sorular basit
  16. A

erozyon

erozyon 5. sınıf 3. ünite
  17. A

5. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı

5. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı istanbul pasifik
Geri