Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
!!! İNKILAP TARİHİ TERİMLER SÖZLÜĞÜ !!!
iyi günlerde kullanın özge hocam emeğinize sağlık maniya hocam bende sizin hazırladığınızı aldım emek varsa muhakkak bir açığı kapatır iyi çalışmalar
İNKILAP TARİHİ DERS NOTU BÜTÜN YIL
alıntı var hocam tebriğiniz emeği geçen bütün herkese gelmiş olsun. iyi günlerde kullanın hocalarım güzel temennileriniz içinde ben teşekkür ederim
iyi günlerde kullanın sosyalçç hocam, kg hocam bi sorun yok ama isterseniz mesajda atabilirim, teşekkür ederim güleç hocam iyi çalışmalar
2015-2016 Yıllık Plan 5. sınıf
hocam kusura bakmayın okul yoğunluğundan bakamadım şu an tekrar indirdim sorun görünmüyor yine sorun yaşar indiremezseniz size mesaj yoluyla da atabilirim iyi çalışmalar
sizin çalışmalarınız yanında bu nedir ki erkan hocam iyi günlerde kullanın sosyalçç hocam indirme de bir sorun yok şu an tekrar indirdim ama yine sorun yaşarsanız mail adresinize direkte atarım...
teşekkür ederim hocam kıymet bilenin olması da oldukça önemlidir şükür ki ülkemiz de halen bu değerler mevcut...
aslında her insanın bilmesi gereken ancak özellikle öğrencileri sınavlarda rahatlatacağına inandığım kelimelerden oluşan bir sözlük umarım işinize yarar bir teşekkürü çok görmezseniz sevinirim :)