• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. S

Nerelerden Sosyal Bilgiler Materyalleri Bulabiliriz?

SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLERİNİN MATERYAL/DOKUMAN TEMİN EDEBİLECEĞİ BAZI ADRESLER sosyal medyanın ne kadar hızlı çalıştığını gösteriyor.Metin hoca ve erkan hoca saolsun sayelerinde gündemi takip ediyoruz.
  2. S

TARİHİ İSİM ÖNERİSİ

çok teşekkür ederim arkadaslar
  3. S

TARİHİ İSİM ÖNERİSİ

Arkadaşlar yeni doğacak oğlumuza isim arıyoruz.tarihi, kişiliği ve anlamı güzel isim arıyoruz. önerisi olan var mıdır?
  4. S

Sosyal Bilgiler Öğretmenlerinin İnternet Kullanım Durum ANKET' i

bende doldurdum.umarı sorunlara da çözüm olur bu tür çalışmalar
  5. S

uzaktan eğitimi tamamlamasak ne olur?

arkadaşlar biliyorsunuzdur uzaktan eğitim 31 aralık itibariyle son. bunu yapmayan var mı? program çok kötü aşama atlasanız bile zaman zaman tamamlanmadı yazıyor bazen. inanın denemekten usandım. ayrıca bunu yapmak mecburi mi? bilgilerinizi paylaşırsam sevinirim
  6. S

ŞÖK'e kalan öğrencilerin e okuldaki bölümüne ne yazacağız?

arkadaşlar e okul işelrimi bitirmeye çalışıyordum. ŞÖK'e kalan öğrencilerin e okuldaki bölümüne ne yazacağız? bununla ilgili fikri olan var mı
  7. S

dava kaybeden var mı ?

2008 yüksek lisans mezunuyum. benzer durumda olupta dava kazananları görünce bende dava açtım. ama ne hikmetse 2010 yılında mezun olan bir öğretmenin davası kazanılırken ben kaybettim.sebep olarakta 2006 yılında mezun olmayışım gösterildi. anlamadığım nokta neden benzer durumlarda farklı...
  8. S

Konularda nerelerdeyiz? (12-16 Mart)

arkadaslar ben uçmusum anlaşılan 6 demokrasi 7 demokrasi 8 laiklik
  9. S

veli öğrenci takip formu

benim gibi sorumsuz tembel sınıfa sahip olanlara bir öneri. yeni hazırladım. sonuçlarını yaklaşık 1ay sonra alırım herhalde. bakalım öğrenciler mi yoksa velilerimiz mi tembel:)))
  10. S

toplum hizmeti

arkadaşlar bizim idare toplum hizmetini zümremize eklememizi ve sınıfımız öğrencileri için toplum hizmeti düzenlememizi istedi. sizlerdeki uygulama nasıl. bizimki takmıs durumda buna
  11. S

okul başkanlığına sadece şube öğrenci temsilcisi mi aday olabilir?

okul başkanlığına sadece şube öğrenci temsilcisi mi aday olabilir? ulanbatur hocam bu nerede yazıyor.ben herhangi bir kanun maddesinde göremedim de.
  12. S

okul başkanlığına sadece şube öğrenci temsilcisi mi aday olabilir?

okul başkanlığına sadece şube öğrenci temsilcisi mi aday olabilir? ben 3yıldır başkanı ikinci kademeden başkan yardımcısını da 1. kademeden seçiyorum. bu yaptığım doğruymus o zaman hocam senin dediğine göre:))) ama adaylar hala muallakta değil mi:)))
Geri