Arama sonuçlarınız

1. B

Müfredatı Nasıl Yetiştirdiniz

Müfredatı Nasıl Yetiştirdiniz Kesinikle yazı yazdırmıyorum,özet fotokobiler dağıtıyorum,bazen kitabı hiç okutmuyorum çok zaman alıyor.Akıllı defterden takip ediyorum çok güzel hiç ayrıntıya girmiyorum özet şeklinde alınmış konular zaten müfettişler de çok ayrıntıya girmeyin diyor.Takviye...
  2. B

Tarih Tamamı Özet Tablo ( Süper )

Tarih Tamamı Özet Tablo ( Süper ) harika
  3. B

soruya bakar mısınız.

soruya bakar mısınız. bbbbb
  4. B

Tek Öğretmen için Zümre

Tek Öğretmen için Zümre Bu hafta müfettiş geldı ve okulda tek sosyalcı olduğum için sadece çalışma planı hazırlamam gerektiğini söyledi zaten olması gerekende bu geçen sene de öyle yaptım .Çalışma planı dıye başlık atın sınav tarıhleri,proje performans konuları yazın
  5. B

Sosyal Bilgiler 7 Toplam 7 Ünitenin Konu Özeti ( Kurulumsuz Program )

bencillik yapmayıp bu güzel çalışmayı sunduğunuz için çok teşekkür ederim,emeğinize sağlık
  6. B

VATANDAŞLIK DERSİ İŞLİYOR MUSUNUZ?

VATANDAŞLIK DERSİ İŞLİYOR MUSUNUZ? Ben dönem başından beri işliyorum ve bence bu ders çok önemli.Bizim toplumun insanı değerlerle yetişmiş bireylere ihtiyacı var.Önce eğitim diyorum
  7. B

Sizce Sosyal Bilgiler Dersi Yazılıları Kaç Tane Olmalı?

Sizce Sosyal Bilgiler Dersi Yazılıları Kaç Tane Olmalı? yönetmeliğe göre iki de üçte yapabılırsınız. ben daha önce 3sınav yapıyordum bu sene ıkı hem zaten üç sınav yaptığınızda ıkıncı sınav için yeterlı konu işlememiş oluyorsunuz sonrada ne sorsam dıye kafa yoruyorsunuz bu sene rahatım
  8. B

Sosyal Bilgiler Alan Bilginiz Ne Seviyede.

Sosyal Bilgiler Alan Bilginiz Ne Seviyede. Aynı sıkıntıları bende yaşıyorum .Ne tarihi ne anayasayı,ne de coğrafyayı tam olarak bİliyoruz.kitaplardaki soruların hepsini araştırarak öğrendim bize üniversitede bunların hiçbiri öğretilmedi.Her akşam hazırlanarak derse girmekten de çok...
  9. B

Ah şu 5. Sınıflar :(

Ah şu 5. Sınıflar :( bence o kadar da ayrıntıya gırmeye gerek yok sarmal program değil mi?Her aşama daha ayrıntılı olacağı için bizim sorunumuz olmamalı,programdan kaynaklanıyor gerçekten de anlamıyorlar
  10. B

Derslerim Nasıl Geçiyor?

Derslerim Nasıl Geçiyor? Arkadaşlar müfettişin biri bana kitap ne anlatıyorsa onu anlat dedi ,denemelerde çıkıyor dediğimde de onlar önemlı değil çalışma kitabı etkinliklerinden soru geliyor sbs de demişti bilgilerinize
Geri