• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. Z

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 I.Dönem III.Yazılı-YEPYENİ-

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 I.Dönem III.Yazılı-YEPYENİ- TEŞEKKÜRLER
  2. Z

2012-2013 SOS 5 1. DÖNEM 3. SINAV TEST CEVAP ANAHTARLI

2012-2013 SOS 5 1. DÖNEM 3. SINAV TEST CEVAP ANAHTARLI Sorular çok güzel hazırlanmış. ellerinize emeğinize sağlık hocalarım
  3. Z

Dünya Kağıt Üzerinde Haritalar

Dünya Kağıt Üzerinde Haritalar başlıklar karışmış olsa da güzel olmuş elinize sağlık:)
  4. Z

Büyük Ölçek - Küçük Ölçek Farklarını Anlatan Sunum

Büyük Ölçek - Küçük Ölçek Farklarını Anlatan Sunum çok güzel olmuş elinize sağlık :)
  5. Z

5.sınıf 1. dönem son yazılı 2012-2013

5.sınıf 1. dönem son yazılı 2012-2013 çok güzel.Ellerinize emeğinize sağlık. teşekkürler
  6. Z

2012-2013 5. SINIF 1. DÖNEM 2. YAZILIM

2012-2013 5. SINIF 1. DÖNEM 2. YAZILIM kapsam geçerliği yüksek bir sınav olmuş emeğinize sağlık
  7. Z

Kimler Geldi Kimler Geçti: Anadolu Medeniyetleri

Kimler Geldi Kimler Geçti: Anadolu Medeniyetleri çok çok çok güzellll teşekkürler:)
  8. Z

Yeni Bir Din-İslam Tarihi

Yeni Bir Din-İslam Tarihi şifresiz olaydı eydi :)
  9. Z

6.sınıf İpek Yolunda Türkler

6.sınıf İpek Yolunda Türkler teşekkürler çok güzel olmuş :)
  10. Z

İLk türkler ve İslamiyetin Doğuşu

HUN İMPARATORLUĞU UYGURLAR VE İSLAMİYETİN DOĞUŞU SUNULARI VE SÜPRİZ BİR VİDEO her şey çok güzel ellerinize sağlık. video da çok güzel ancak sanki ilkokul çocuklarını biraz aşar gibi :))
  11. Z

İnkilap Tarihi'nde Önemli Karşılaştırmalar-2011

İnkilap Tarihi'nde Önemli Karşılaştırmalar-2011 erdoğan hocam çalışmalarınız çok güzel çok teşekkür ederiz ama bazılarını açamıyorum şifreli diyor.Sorun benim bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor acaba? cevap verirseniz mutlu olurum.. saygılar...
  12. Z

Anayurt-3 ( Haçlı Seferleri ve Sonuçları ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu

Anayurt-3 ( Haçlı Seferleri ve Sonuçları ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu şifreli diyor açamadım :(
  13. Z

Anayurt-1 ( Malazgirt Zaferi ve Sonrası ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu

Anayurt-1 ( Malazgirt Zaferi ve Sonrası ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu çok güzellll :) çoook teşekürlerr!!!!
  14. Z

İnkılap Tarihi I. dönem performans görevi (20 adet )

İnkılap Tarihi I. dönem performans görevi (20 adet ) ÇOK GÜZEL ELLERİNİZE SAĞLIK :-*
  15. Z

İlk Yüklemem 7.sınıf 1.ünite Çalışma Yaprağı

İlk Yüklemem 7.sınıf 1.ünite Çalışma Yaprağı teşekkür ederim elinize sağlık güzel olmuş
  16. Z

Derslerim Nasıl Geçiyor?

NASIL ANLATIYORSUNUZ?? 3 saat yetmiyor
  17. Z

Osmanlı Devleti Tanıtım Programı

Osmanlı Devleti Tanıtım Programı çok güzzeeelll :))) teşekkür ederimm
  18. Z

Sosyal Bilgiler Dersi Harita Programı ( 30 Farklı Harita - İnteraktif Uygulama )

Sosyal Bilgiler Dersi Harita Programı ( 30 Farklı Harita - İnteraktif Uygulama ) hocam ellerinize sağlık çok güzel..
Geri