Arama sonuçlarınız

1. G

Mondros Ateşkes Antlaşması.

Mondros Ateşkes Antlaşması. teşekkür ederim
  2. G

Kuvayi Milliye,kongreler,mebusan Meclisinin Açılması,misakı Milli Ve İstanbulun

Kuvayi Milliye,kongreler,mebusan Meclisinin Açılması,misakı Milli Ve İstanbulun teşekkür ederim:d
  3. G

İnkilap Tarihi'nde Önemli Karşılaştırmalar-2011

İnkilap Tarihi'nde Önemli Karşılaştırmalar-2011 teşekkürler
  4. G

Egemenlik Milletindir

Egemenlik Milletindir tüm sunular için teşekkürler
  5. G

Yönetimin Özü

Yönetimin Özü SUNUM İNDİRECEKSEM İLK SİZİN SUNUMUNUZ OLUP OLMADIĞINA BAKIYORUM ÇOK TEŞEKKÜRLER HER SUNUMUNUZ BİR HARİKA
  6. G

COĞRAFİ KEŞİFLER-Kim 500 Milyar İster Yarışması-V1

COĞRAFİ KEŞİFLER-Kim 500 Milyar İster Yarışması-V1 Çok teşekkürler harika bir çalışma.öğretmenimiz bize yaptırmıştı. çok eğlenmiştik. ;)
  7. G

Lale Devri

Lale Devri çok kısa olmuş 5 tane yinede sağol
  8. G

Türk Tarihinde yolculuk ünitesi (tamamı) , sunum, soru ,etkinlik, konu filmleri.

Türk Tarihinde yolculuk ünitesi (tamamı) , sunum, soru ,etkinlik, konu filmleri. ben bunu açamadım lütfen söyler misiniz nerden açılıyor açmam için yazması gereken yazı yok.
  9. G

OSMANLIDA MATBAA

OSMANLIDA MATBAA çok kısa değil mi ben fazla beğenmedim yine de çok teşekkür ediyorum.
  10. G

Osmanlı Soru Bankası 1

Osmanlı Soru Bankası 1 çok emek verildiği belli ama okunacak gibi değil yinede teşekkürler...
  11. G

Sosyalbilgiler.biz İle Nasıl Tanıştınız?

Sosyalbilgiler.biz İle Nasıl Tanıştınız? öğretmenim hep buradan sunum izletiyordu.bende göreyim dedim ve buldum çok beğenerek kullanıyorum teşekkür ederim
  12. G

Devletler Nasıl Gelişir

Devletler Nasıl Gelişir nasıl indiriyoruz ben bilmiyorum yardım eder misiniz