• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. G

"Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar" videolar,sunumları, denem sınavları vs. yok yok

"Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar" videolar,sunumları, denem sınavları vs. yok yok hocam eyvallah çok teşekkür ederim..mükemmel bi çalışma...
  2. G

Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Mezunları Ve Öğrencileri

Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Mezunları Ve Öğrencileri elife hocam futbol oynadığım için hacı ,hüseyin ,adem.kızlardan meryem ,serap,sibel ismini hatırlayamadığım pek çok arkadaş var...
  3. G

Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Mezunları Ve Öğrencileri teşekkür ederim hilal hocam ALLAH UTANDIRMASIN CÜMLEMİZİ...
  4. G

Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Mezunları Ve Öğrencileri elife hocam sizin sınıftan da pek çok arkadaşım vardı...burada bi habibe eksik o da hayırlısı ile göreve başlar inşallah...
  5. G

Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Mezunları Ve Öğrencileri ben 6 aralık 2010 da bitlise atandım hocam...
  6. G

Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Mezunları Ve Öğrencileri elife kader polat ikinci öğretim mezunumusun?
  7. G

hmm evet habibenin arkadaşlarından..hilal hocam ne zaman göreve başladınız?
  8. G

Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Mezunları Ve Öğrencileri hilal can ismini çok duydum ama hatırlayamadım seni...sizin şubeden pek çok kişi tanır beni adım sezgin...
  9. G

merhaba herkese ben de 2007 mezunuyum II. öğretim B şubesi...bitliste öğretmenim... ;)
Geri