• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. E

KARNE NOTLARI

açıkçası ben bu dönem not verilmesini doğru bulmuyorum. çok bekledim bakanlıktan not verilmeyecek açıklamasını ama... bütün öğrencilere 100 vermeyi düşünüyorum malum canlı derslere katılım zorunlu değil. öğrenci ben sadece tv den takip edebiliyorum dese haklı.
  2. E

2018-2019 6. Sınıf Yıllık Plan YENİ MÜFREDATA UYGUN!!!!

emeğinize sağlık değerli öğretmenim
  3. E

Sosyal Bilgiler Taslak Müfredatı İçin İnceleme ve Değerlendirmelerimiz

8. sınıflarda son ünitenin kısaltılması nedeniyle ilk iki ünite için daha fazla zamanımız olacağını düşünüyorum. büyük ihtimalle 1. teogda sadece bu iki ünite dahil edilir. en azından ümit ediyorum. ilk ünitede verilen avrupa da osmanlı da değişim yenileşme hareketlerini 2. ünitede veriyorduk...
  4. E

TEOG Ortalamaları

61 öğrenci 83.85 ortalama. seçmeli ders olmadan sadece iki saatlik dersle bu sonucu almamızda etkisinin çok büyük olduğunu düşündüğüm akıllı defteri, atölyeyi ve denemeleri hazırlayan erkan isanmaz, yavuz yıldız ve şeyhmus yüce öğretmenlerime şükranlarımı sunuyorum. emeğinize sağlık öğretmenlerim.
  5. E

TEOG Ortalamaları

61 öğrenci 83.85 ortalama. seçmeli ders olmadan sadece iki saatlik dersle bu sonucu almamızda etkisinin çok büyük olduğunu düşündüğüm akıllı defteri, atölyeyi ve denemeleri hazırlayan erkan isanmaz, yavuz yıldız ve şeyhmus yüce öğretmenlerime şükranlarımı sunuyorum. emeğinize sağlık öğretmenlerim.
  6. E

Inkılap tarihi ortalamaniz kaç ?

Inkılap tarihi ortalamaniz kaç ? 8a-78,6 puan- 29 kişi 8b-83,1 puan-27 kişi birinci teogdan yaklaşık birer puanlık artış oldu. sosyal devlet sorusundan dolayı 95 alan 11 öğrencim var. sorular zorlayıcı değildi. öğrencileri anlayamıyorum o kadar kolay soruları nasıl yanlış yapıyorlar.
  7. E

Inkılap tarihi ortalamaniz kaç ?

Inkılap tarihi ortalamaniz kaç ? ortalama düşmez sanmıyorum netlerde artış var.
  8. E

30 Nisan 2015 TEOG Sınavı Cevapları

30 Nisan 2015 TEOG Sınavı Cevapları sosyal devlet sorusunu benim öğrenciler de genelde yanlış yapmışlar.19 doğrusu olan çok çocuk var.doğru yapanlar da geçen seneden hatırladık hocam dediler. kavram olarak kazanımlarda yok ancak halkçılıkla bağlantılı. muallakta bir soru olmuş bence.sorular...
  9. E

5. Sınıf Harf Yayınları Sosyal Bilgiler Yıllık Planı

5. Sınıf Harf Yayınları Sosyal Bilgiler Yıllık Planı emeğinize sağlık hocam
Geri