Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
22.06.2011TC
KAYSERİ VALİLİĞİ
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE
Gizem Yayıncılık tarafından, İlköğretim II. Kademe 6. Sınıflar için hazırlanan Sosyal Bilgiler ders kitabında yaptığım tetkikler sonucunda yanlış ya da eksik bilgilere ulaştım. Bunlar:
1. Sayfa 42, 43. Sayfalarında yer alan “Dört...
6. Sınıf Sosyal Bilgiler Kitabı Yeni Hali
Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Başvuru No : 514XXX
Cevap Metni :
KONU:SİNAN IŞILDAK
İLGİ:21.05.2010 Tarih ve 514XXX sayılı yazı.
İlköğretim Sosyal Bilgiler 4 ve 5. sınıf kitaplarının okutulma süresi bittiğinden 2010-2011 Öğretim Yılında...
Bugün Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı ile görüştüm. Sadece 4 ve 5. sınıf sosyal bilgiler kitapları yeniden yazılıyor. 6,7,8. sınıflar sosyal bilgiler kitapları okutulmaya devam edecek; ama 6 ve 7. sınıflar sosyal bilgiler kitapları içeriklerinde...
SORUSU OLAN ARKADAŞLAR [email protected]'dan BANA ULAŞABİLİRLER.
SINAN ISILDAK
EDUCATOR/AUTHOR
XXXX PRIMARY SCHOOL SOCIAL SCIENCES TEACHER
TALİM VE TERBİYE DE BEKLEYEN 4. VE 5.SINIF SOSYAL BİLGİLER KİTABI DERS KİTABI İÇERİĞİ DEĞİŞİKLİĞİM. (TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI'NDA İNCELEMEDE)...
TALİM TERBİYE DE BEKLEYEN 6. SINIF SOSYAL BİLGİLER KİTABI DERS KİTABI İÇERİĞİ DEĞİŞİKLİĞİM. (TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI'NDA İNCELEMEDE)...