Arama sonuçlarınız

1. S

Ders Notu 6.Sınıf Sosyal Bilgiler 2.Dönem Yeni Müfredat Ders Notu

Emeğinize sağlık hocam. Teşekkürler
  2. S

zorunlu girilmesi gereken ders saati

zorunlu girilmesi gereken ders saati Hocam 15 saat maaş karşılığı+6 saat zorunlu ekders olmak üzere toplam 21 saat alırsınız eğer ders varsa.Ondan sonrasını almak istemiyorum diyebilirsiniz bildiğim kadarıyla
  3. S

PERFORMANS DOLDURMA( OTOMATİK)

PERFORMANS DOLDURMA( OTOMATİK) bu programın şifresi nedir hocam içinde hiçbir değişiklik yapılamıyor korumalı hatası veriyor
  4. S

proje dağıtm proğramı

proje dağıtm proğramı bu programın şifresi nedir hocam içinde hiçbir işlem yapılamıyor korumalı hatası veriyor
  5. S

Performans ve Ders İçi Otamatik Not Dağıtım Programı

Performans ve Ders İçi Otamatik Not Dağıtım Programı Hocam sınıflarfdaki kişi sayısı nasıl arttırılabilir acaba
  6. S

testlerde puanlama

testlerde puanlama bazı arkadaşlar 45e tamamlıyorlar da bende karasız kaldım teşekkür ederim hocam cevabınız için
  7. S

testlerde puanlama

merhaba arkadaşlar 25 soruluk test sınavlarına malum her soru 4 puan.Lakin 11 doğru yapan öğrenci 44 alıyor ki bu da işin sıkıntısı. 44 e +1 kafaya göre eklersek bu kez hata sebebi olur. bu tür durumlarda ne yapıyorsunuz arkadaşlar
  8. S

İnkılap Tarihi klavuz kitap

arkadaşlar bizim okula inkılap tarihi klavuz kitap eksik gelmiş. Bakanlığın açtığı sisteme giriş yapamıyorum netbil yayınlarının klavuz kitabı varsa pdf olarak elinizde ekleyebilir misiniz