Arama sonuçlarınız

1. M

vatandaşlık sorusuuu

vatandaşlık sorusuuu Arkadaşlar bir cevap yazarsanız sevinirim
  2. M

vatandaşlık sorusuuu

arkadaşlar merhabalar vatandaşlık yazılı soruları içerisinde çocukların sürekli farklı cevaplar verdiği bir soruyu paylaşmak istiyorum doğuştan ve sonradan kazanılan özellikler: ben anneyim ten rengim siyah ben polisim uzun boyluyum tamirciyim çocuk bakarım mavi gözlüyüm ben ağlarım yürümeyi...
  3. M

Elazığda çalışan sosyalciler

Elazığda çalışan sosyalciler "Arkadaşlar Elazığ da merkeze 10-15 km olup da iyi olan okulların adlarını yazarsanız sevinirim" demiştim gerçekten de 13 km uzakta bir beldeye atandım.. Herkese hayırlısını diliyorummm
  4. M

Elazığda çalışan sosyalciler Arkadaşlar Elazığ da merkeze 10-15 km olupta iyi olan okulların adlarını yazarsanız sevinirim
  5. M

Arkadaşlar bir soru hakkında acil yardım lutfen

Arkadaşlar bir soru hakkında acil yardım lutfen pardon görmemişim cevap tam olarak yokmuşş:)))
  6. M

Arkadaşlar bir soru hakkında acil yardım lutfen

Arkadaşlar bir soru hakkında acil yardım lutfen hocam yanılmıyorsam toy şölen demek yabgu ise ordu komutanı cevap A
  7. M

Elazığda çalışan sosyalciler Biliyorum çok uzun zamandır da kapalıydı zaten sosyalcilere
  8. M

Arkadaşlar eş durumundan Elazığ'a tayin isteyeceğim. Orada çalışan arkadaşlardan okullar hakkında bilgi edinmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
  9. M

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar...

2014 İl Dışı İsteğe Bağlı Atamalar... tayin isteyecek arkadaşlara şimdiden iyi dileklerimi sunuyorum. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
  10. M

Yaptırdığım Materyaller

YAPTIRDIĞIM MATERYALLER:) bi bakarmısınız :) hepsi harika öğretmenim tebrikler
  11. M

TEOGS sonuçlarına göre TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ortalamanız kaç?

TEOGS sonuçlarına göre TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ortalamanız kaç? BEN DE DE 57 VE 62
  12. M

zümre Örneği

zümre Örneği Arkadaşlar ilk defa dosya yükledim cehaletimi mazur görün Antalya zümresi örneğidir.
  13. M

zümre Örneği

...