Arama sonuçlarınız

1. C

ADEY-RİDEF Sorunu

ADEY-RİDEF Sorunu arkadaşlar bende bundan yakınıyorum üstelik benim evdeki bilgisayarlar bu sayfaları açmıyor nasıl yapacağım bilmiyorum bende kendimce şöyle bir çözüm buldum. okulumuzdaki bilgisayar sınıfına öğrencileri numara sırasına göre 52er beşer alacağım ve hepsine kendilrine...
  2. C

7.Sınıf SBS'de full yapan varmı?

7.Sınıf SBS'de full yapan varmı? 8. sınıf İnkılap tarihi sorularıda çok güzel hazırlanmış. Benim işlemediğim hiçbir konudan soru çıkmamış
  3. C

7.Sınıf SBS'de full yapan varmı? 7. sınıf sosyal bilgiler soruları çok basit olarak hazırlanmış. Soruları tek tek inceledim. Hiç bir soru yok konu olarak işlemediğim. Tüm bu soruları derslerimde konu olarak işlemiştim. Bu sebeple güzel hazırlanmış sorular.
  4. C

7.Sınıf SBS'de full yapan varmı? Tüm öğrencilerime ulaşamadım ama laştığım öğrncilerden sosyal bilgiler çoğunluğu tarafından fulll yapılmış. Bunun dışdında ya bir boş, yada bir vya iki yanlışı olan çoğunlukta
  5. C

Ülkemizin Kaynakları: Yer Altından Yeryüzü Zenginliğine

Değerli meslektaşlarım, Yapmış olduğunuz Sosyal Bilgiler, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersleri ile ilgili tüm bilgiler ve sunuların hepsi birbirinden güzel değerli. Ayrıca paylaşım içinde olamanızda çok mükemmel bir davranış. Çünkü bu meslekte 22 yıllık bir öğretmen olarak çok değişik...