Arama sonuçlarınız

1. L

Öğretmenlerin Dönem Sonunda Yapması Gereken İş ve İşlemler

Öğretmenlerin Dönem Sonunda Yapması Gereken İş ve İşlemler Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bize de henüz rehberlik ile ilgili bir şey söylenmedi.
  2. L

Öğretmenlerin Dönem Sonunda Yapması Gereken İş ve İşlemler

Öğretmenlerin Dönem Sonunda Yapması Gereken İş ve İşlemler 5. sınıflarda resmiyette rehberlik dersi ve saati olmadığı için dönem sonu faaliyet raporu olacak mı? Bilginiz var mı acaba?
  3. L

5.siniflarda Atatürk ilke ve inkılaplarini ilşkisi

Arkadaşlar Atatürk'ü anlamak konusu geldiğinde çocuklar konuyu anlamakta sıkıntı yaşıyor. Farklı yöntemle ders işleyenin var mı? Kodlama yapmak veya ezberletmekten bahsetmiyorum gerçek anlamda öğrenmeleri için ne yapılabilir?
  4. L

5. SINIF 2. DÖNEM SON YAZILI

SADECE 2 YAZILI YAPANLAR İÇİN SON YAZILI BÜTÜN KONULAR BİR ARADA.
  5. L

VATANDAŞLIK DERSİ İŞLİYOR MUSUNUZ?

VATANDAŞLIK DERSİ İŞLİYOR MUSUNUZ? Ben vatandaşlık işliyorum. Fakat her hafta değil yazılı haftasına yakın zamanlarda 3 en fazla 4 ders ayırıyorum. Sınavda çıkacak sorulara yönelik slaytlar aracılığı ile dersi işliyorum. Bir de SBS 'de daha önce bir -iki soru geldi diye hatırlıyorum. Ayrıca...
  6. L

5. SINIF II. DÖNEM II. YAZILI

TOPLUM İÇİN ÇALIŞANLAR VE GERÇEKLEŞEN DÜŞLER ÜNİTELERİ İLE İLGİLİ SORULARDAN OLUŞAN BİR SINAV.
  7. L

Demir yatakları

Çıkarıldığı yerler: Divriği –Gürün (Sivas), Hekimhan-Hasan çelebi (Malatya), Çam dağı (Sakarya) , Edremit-Havran-Eymir-Ayvalık-Ayazmant (Balıkesir), Torbalı(İzmir), Simav- (Kütahya), Kırıkhan-Payas(Hatay), Bingöl,Kahramanmaraş,Düzce, Kayseri. İşlendiği yer : Karabük, Ereğli, İskenderun demir...
  8. L

Konularda nerelerdeyiz? (12-16 Mart)

Konularda nerelerdeyiz? (12-16 Mart) 6. sınıflar vergi 7. sınıflar ahilik 8. sınıflar ilkeler
  9. L

sosyal bilg.mezunu arkadaşlar uyguladığınız farklı bie yöntem varsa paylşaır mıs

sosyal bilg.mezunu arkadaşlar uyguladığınız farklı bie yöntem varsa paylşaır mıs Ben 8 senedir öğretmenlik yapıyorum.Süreç içinde nerler yaptığımı özetleyeyim:geçen sene istasyon tekniğini çok kullanıyordum.Özellikle konuların bitiminde çok etkili oluyor.7. sınıflarda reform konusunu...
  10. L

Kaç Yıllık Öğretmensiniz

2004 mezunuyum 5 yıllık öğretmenim