Arama sonuçlarınız

1. 2

ARKADAŞLAR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?GENE KAZANIM TESTİ

ARKADAŞLAR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?GENE KAZANIM TESTİ Peki şöyle desem KABOTAJ KANUNU'nun yapılış amacı denizlerde bağımsızlık sağlamak onun için milliyetçilikle bağdaşlaştırırırız.Yani kanunun yada inkılabın yapılış amacına bakarak ilkelerle ilişkilendiririz.Eğer soruda...
  2. 2

ARKADAŞLAR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?GENE KAZANIM TESTİ hocam bana göre b şıkkı çünkü devletçilik 1929 ekonomik bunalımından sonra uygulandı.1930 dan sonra ise deniz işletmeleri devlet tarafından yapıldı paragrafta bununla ilgili bir yargı yok sadece türk şirketlerinden bahsetmiş o zaman Türk...
  3. 2

4. Kabotaj Kanunu’yla Türk denizlerinde işletmecilik hakkı yabancı işletmelerden alınarak Türk şirketlerine verilmiştir. Bu durum; I. Halkçılık II. Devletçilik III. Milliyetçilik ilkelerinden hangileriyle ilgilidir? A) Yalnız I B) Yalnız III C) I ve II D) II ve III...
  4. 2

kazanım testi sorusu arkadaşlar yardımcı olur musuz?soru yanlış geldi bana

kazanım testi sorusu arkadaşlar yardımcı olur musuz?soru yanlış geldi bana Arkadaşlar soru değişti cvp C şikkiydi gene C fakat sonuncusuna inkilapcilik denilmiş
  5. 2

kazanım testi sorusu arkadaşlar yardımcı olur musuz?soru yanlış geldi bana

2. Cumhuriyet döneminde eğitimde; I. Okur yazar oranını artırmak için yatırımların yapılması II. Halkın devlet yönetimine katılmasının eğitimle yaygınlaştırılması III. İlerleme ve çağdaşlaşmaya önem verilmesi gelişmelerinin ilgili oldukları ilke ile eşleştirilmesi aşağıdakilerden hangisinde...
  6. 2

2. dönem 2013-2014 konularına göre çıkan soru sayısı

2013-2014 1. Dönem Çıkan Soru Sayısı | 2013-2014 2. Dönem Çıkan Soru Sayısı Bir Kahraman Doğuyor 7 2 Milli Uyanış:Yurdumuzun İşgaline Tepkiler 13 2 Ya İstiklal Ya Ölüm 0 6 Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar 0 6...
  7. 2

'SOSYAL DEVLET'' kavramını içeren soruya itiraz

sosyal devlet sorusuna itiraz Hocam teşekkürler bende itiraz etmeyi düşünmüştüm .<çünkü sosyal devlet tanımı hiçbir yerde geçmiyor halkçılık tanımı ve açıklaması olarak sosyal devlet tanımı kullanılmış fakat adı geçmemiş.Öğrenci çalışma kitabı etkinliklerinde de yok .
  8. 2

vatandaşlık sorusuuu

vatandaşlık sorusuuu ben anneyim:sonradan ten rengim siyah:doğuştan ben polisim:sonradan uzun boyluyum:sonradan tamirciyim:sonradan çocuk bakarım:sonradan mavi gözlüyüm:doğuştan ben ağlarım:doğuştan yürümeyi severim voleybol oynarım :sonradan hocam, uzun boylu oluşu genetiktir ama öğrenci...
  9. 2

bu sorunun cevabı ne olabilir?

bu sorunun cevabı ne olabilir? en mantıklı cevap a şıkkı
  10. 2

BU SORUYA BAKAR MISINIZ?

BU SORUYA BAKAR MISINIZ? C sıkkı kesin hocam çünkü Atatürk Kuvay-i Milliye için çağrıda bulunmamıştır,halkın kendisi toplanmıştır .Tekalif-i Milliye Emirleri için çağrıda bulunmuştur.
  11. 2

MEB kazanım testinde 6. ünite sorusu sorunu

MEB kazanım testinde 6. ünite sorusu sorunu YANLİŞ SORUYA BAKTIM HOCAM 10. SORU
  12. 2

13. 2

MEB kazanım testinde 6. ünite sorusu sorunu EVET DOĞRU HOCAM MEB 20.TESTİN 9. SORUSUNDA BANA GÖRE HATA VAR AÇIKLAMA YAPABİLECEK ARKADAŞIM OLURSA SEVİNİRİM.
  14. 2

Arkadaşlar BU SORUYA BAKABİLİR MİSİNİZ?

Arkadaşlar BU SORUYA BAKABİLİR MİSİNİZ? hocam ben bu soruyu daha önce çözdüm a şıkkı dedim .gerekçesi azınlıklar TC vatandaşı olduktan sonra milli egemenlik güçlenmiştir.İçişlerimize karışılması engellendiği için de milli bağimsızlıkla ilgilidir diye düşünüyorum
  15. 2

Arkadaşlar bir soru hakkında acil yardım lutfen

toy meclis, yabgu batı hükümdarı,baksı falcı,balbal mezar heykeli,umay şamanların yaptığı dini ayinlerde iyi ruh buna göre cevap I ve V
  16. 2

Ah şu 5. Sınıflar :(

Ah şu 5. Sınıflar :( arkadaşlar ben 5.sınıflara ilkeleri anlattıktan sonra ilk aklıma gelen soru ''peki 8.sınıflar neden ilkeri bilmiyorlar''oldu.Eğer bizde sorun olsaydı bugün 8.sınıfların ilkeleri adı gibi bilmesi gerekiyordu.Oysa ilk kez duymuş gibi değiller mi?
  17. 2

vatandaşlık dersi 2.dönem performans ödevi

Sitedeki diğer hocalarımın gönderdiklerindende faydalandım.Teşekkürler inşallah beğenirsiniz.
  18. 2

2. ÜNİTE NÜFUS KONUSU

2. ÜNİTE NÜFUS KONUSU çok teşekkürler hocam ellerinize sağlık