• Benim Hocam Ortaokul Videoları

İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    5. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    6. SINIF
    İzle
    SOSYAL BİLGİLER
    7. SINIF
    İzle
    İNKILAP TARİHİ
    8. SINIF
    Sınıf Seç
    SOSYAL BİLGİLER

Arama sonuçlarınız

1. alrzagny

YILLIK PLANCI AYAĞINIZA GELDİ! 8. SINIF YILLIK PLAN HER YIL ÖZENLE HAZIRLANIR. SOSYALBİLGİLER.BİZ'DE ANINDA PAYLAŞILIR.

Normalde 36 hafta olan eğitim - öğretim programı bu yıl 37 hafta gözükmektedir. Fazladan olan 1 hafta 3. Ünitedeki Batı cephesi ve Sakarya Meydan Muharebesi - Büyük Taarruz konularına verilmiştir.
  2. alrzagny

YILLIK PLANCI AYAĞINIZA GELDİ! 7. SINIF YILLIK PLAN HER YIL ÖZENLE HAZIRLANIR. SOSYALBİLGİLER.BİZ'DE ANINDA PAYLAŞILIR.

Normalde 36 hafta olan eğitim - öğretim programı bu yıl 37 hafta gözükmektedir. Fazladan olan 1 hafta 2. ünitedeki Osmanlı Devleti konusuna verilmiştir.
  3. alrzagny

YILLIK PLANCI AYAĞINIZA GELDİ! 6. SINIF YILLIK PLAN HER YIL ÖZENLE HAZIRLANIR. SOSYALBİLGİLER.BİZ'DE ANINDA PAYLAŞILIR.

Normalde 36 hafta olan eğitim - öğretim programı bu yıl 37 hafta gözükmektedir. Fazladan olan 1 hafta 2. ünitedeki konularına verilmiştir.
  4. alrzagny

YILLIK PLANCI AYAĞINIZA GELDİ! 5 SINIF YILLIK PLAN HER YIL ÖZENLE HAZIRLANIR. SOSYALBİLGİLER.BİZ'DE ANINDA PAYLAŞILIR.

Normalde 36 hafta olan eğitim - öğretim programı bu yıl 37 hafta gözükmektedir. Fazladan olan 1 hafta medeniyetler konusuna verilmiştir.
  5. alrzagny

2020-2021 8. SINIFLAR YEPYENİ YILLIK PLAN!!! EMEK HIRSIZLARINA İNAT TEKRAR ALANLARDA!!!

EMEK HIRSIZLARINA İNAT YİNE YAYINLIYORUM. HER SENE ÇALIP KENDİNİNMİŞ GİBİ YAYIMLAYAN EMEK HIRSIZLARI VAR ARAMIZDA. SAYFA YÖNETİCİSİ ERKAN İSANMAZ'I BU KONUDA GÖREVE BEKLEYEREK YENİDEN DÜZENLEDİĞİM YILLIK PLANI PAYLAŞIYORUM. GERÇEK EMEK BURADA!!
  6. alrzagny

2020-2021 7 SINIFLAR YEPYENİ YILLIK PLAN!!! EMEK HIRSIZLARINA İNAT TEKRAR YAYINDA!!!!!

EMEK HIRSIZLARINA İNAT YİNE YAYINLIYORUM. HER SENE ÇALIP KENDİNİNMİŞ GİBİ YAYIMLAYAN EMEK HIRSIZLARI VAR ARAMIZDA. SAYFA YÖNETİCİSİ ERKAN İSANMAZ'I BU KONUDA GÖREVE BEKLEYEREK YENİDEN DÜZENLEDİĞİM YILLIK PLANI PAYLAŞIYORUM. GERÇEK EMEK BURADA!!
  7. alrzagny

6. SINIF 2020-2021 YEPYENİ YILLIK PLAN!!! EMEK HIRSIZLARINA İNAT TEKRARDAN ALANLARDA!!!

8. alrzagny

2020-2021 YEPYENİ YILLIK PLAN!!!! EMEK HIRSIZLARINA İNAT TEKRARDAN ALANLARDA!!!

9. alrzagny

2019 - 2020 8. Sınıflar YEPYENİ YILLIK PLAN!!!!! T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük Dersi

Yeni ara tatillerle beraber düzenlenen özenle hazırlanmış yıllık plan!!! Her kazanıma da değerlendirme uygulamaları yakında!!! Takipte kal !!!
  10. alrzagny

2019 - 2020 7. Sınıflar YEPYENİ YILLIK PLAN!!!!!

Yeni ara tatillerle beraber düzenlenen özenle hazırlanmış yıllık plan!!! Her kazanıma da değerlendirme uygulamaları yakında!!! Takipte kal !!!
  11. alrzagny

2019 - 2020 6. Sınıflar YEPYENİ YILLIK PLAN!!!!!

12. alrzagny

2019 - 2020 5. Sınıflar YEPYENİ YILLIK PLAN!!!!!!

13. alrzagny

2018-2019 8. Sınıf Yıllık Plan YENİ MÜFREDATA UYGUN!!!!

%100 Orijinal emek verilmiş saatlerce uğraşılmış yıllık plan!!!! 5. 6. ve 7. sınıflarda olduğu gibi Burada bulunan, 6. ve 7. sınıf yıllık planlarda bulunan anketi uygulamayı ve beğenmeyi unutmayın!!! Takipte kalın tamamı orijinal 5. 6. 7. ve 8. sınıf ünite ünite ayrılmış sorular yakında...
  14. alrzagny

2018-2019 5. Sınıf Yıllık Plan YENİ MÜFREDATA UYGUN!!!!

2018-2019 5. Sınıf Yıllık Plan YENİ MÜFREDATA UYGUN!!! Burada bulunan, 6. ve 7. sınıf yıllık planlarda bulunan anketi uygulamayı ve beğenmeyi unutmayın!!! Takipte kalın tamamı orijinal 5. 6. 7. ve 8. sınıf ünite ünite ayrılmış sorular yakında...
  15. alrzagny

2018-2019 6. Sınıf Yıllık Plan YENİ MÜFREDATA UYGUN!!!!

2018-2019 6. Sınıf Yıllık Plan YENİ MÜFREDATA UYGUN!!!!
  16. alrzagny

2018-2019 7. Sınıf yıllık plan YENİ MÜFREDATA UYGUN!!!!!

2018-2019 7. Sınıf Yıllık Plan YENİ MÜFREDATA UYGUN!!!
Geri