Arama sonuçlarınız

1. FAKAY

Proje Araştırma Ödevi Sınıf Dereceli Puanlama Anahtarı(24 kişilik)

Öğrencilerimize verdiğimiz araştırma ürün ve ödevlerini değerlendirebileceğiniz 24 kişilik dereceli puanlama anahtarıdır.Özellikle 5. sınıflarda grup halinde verilen ödevlerde kullanabilirsiniz.Derecelerin karşılığı tablonun en sonundadır.Öğrencileri ödevlendirmeden önce mutlaka ölçütleri...
  2. FAKAY

İNKILAP TARİHİ AYRINTILI KRONOLOJİ TABLOSU

Bu çalışmayı 2006 yılında SOMA'da çalışırken 12 günde sindire sindire hazırlamıştım.O tarihten 2018'e kadar güncelliğini koruduğunu ve koruyacağını düşünüyorum.kpss,sbs,oks,lgs için özellikle başucu bir kaynak olarak düşünmüştüm.Olayları çorba yapanlar için çare olacağını düşündüğüm bu...
  3. FAKAY

'SOSYAL DEVLET'' kavramını içeren soruya itiraz

Arkadaşlar ben bu sosyal devlet sorusuna ilçedeki arkadaşlarımı da katarak itiraz ettim.Konunun incelenmesi şu an talim terbiyede
  4. FAKAY

OSMANLI DEVLETİ KÜLTÜR VE MEDENİYETİ ÖZET TABLOLARI

Sevgili arkadaşlar 7. sınıf ve 10. sınıflarda özellikle bu dönem işinize yarayacağını düşündüğüm iki sayfalık bir çalışmamı daha sizlerle paylaşmak istiyorum.Güle güle kullanın. Osmanlı Devleti Ülke Yönetimi Osmanlı Toprak ve Ordu Yönetimi
  5. FAKAY

17. ve 18.yy.Osmanlı Tarihi Özet Tabloları- 19.yy.Osmanlı Tarihi Özet Tablosu

Arkadaşlar geçen sene 7. ve 10. sınıflarda kullandığım ve ayrıntılarla boğulmadan derslerimi işlediğim bu çizelgeleri 2 ayrı linkte sizlere takdim ediyorum. 19 yy de Osmanlı devleti Buradan İndiriniz 17 ve 18 yy de Osmanlı devleti İndiriniz
  6. FAKAY

İnkilap Tarihi Tablo

Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta boyunca bir çok kaynaktan faydalanarak hazırladığım bu 4 sayfalık çalışmayı sizlerin beğenisine sunuyorum.Özellikle kpss'ye hazırlananlara,8.sınıf öğrencilerine ve 11.sınıf öğrencilerine iyi birer kaynak olacağını düşündüğüm bu kaynağı başka hiç bir yerden...
  7. FAKAY

En son yenilediğim Grup proje ve performans değerlendirme formu

Arkadaşlar daha önce yolladığım değerlendirme formunu daha da kullanışlı hale getirdim.Ancak bu formu bilgisayardan değil elinizle çok daha hızlı puanlayacağınıza inanıyorum.Eminim formu inceledikten sonra güvenilir ve somut maddeleri içeren bir form olduğuna katılacaksınız. İndirmek için...
  8. FAKAY

LİNKİ DEĞİŞTİRDİM GRUBA VERİLEN PR. VE PERF. OBJEKTİF BİR BİÇİMDE DEĞERLENDİREN

Arkadaşlar 4 saat uğraşarak sizler için hazırladığım bu form öğrencilerimize grup şeklinde verdiğimiz proje ve performans ödevlerini objektif ve kolay bir biçimde değerlendirmenizi sağlayacak. İNDİRMEK İÇİN http://up.2com.at/files/4114/YEN__proje_de_erlendirme_formu.xls.php ..İletişim...
  9. FAKAY

Proje-Performans değerlendirme Formu

linki verdim ! PROJE VE PERFORMANS ÖDEVLERİNİ KOLAY VE HIZLI BİR PUANLAMAYA YARAYAN BİR FORM HAZIRLADIM VE DENEDİM. HERKESE TAVSİYE EDİYORUM.İsteyen arkadaşlar için linki veriyorum: http://dosyam.net/?id=n5vooy
Geri