Arama sonuçlarınız

1. I

2. dönem 1 yazılı (Bursa ÖDM 3. senaryo-10 soru)

2. dönem 1 yazılı (Bursa ÖDM 3. senaryo-10 soru)
  2. I

Şiir Çocuk (23 Nisanda Okunabilir)

Çocuk Hazır mı benim yerim Var olma yolundayım Başka mekanda değil Ben orda konaklarım Temiz mi ruhlarınız Asılı dursun zaman Kucak kucak kocaman Yürekleri tutuşturan Bir sevgiyle geliyorum Durun, bırakın doktorlar Hasta değil benim annem Sancı değil, gerçek anlam Anneliğinde...
  3. I

Kut-ül Amare Zaferi kutlama programı

Şiir BİZİM ÖYKÜMÜZ Asya’nın kalbinde başladı hikâyemiz Sonra pusulanın gösterdiği bütün yönlere uzadı yolumuz Tüm Cihana ulaşmak istiyordu kolumuz Günlerden bir gün, bir ses duydu kulaklarımız Çöle inen nur la nurlandı kalplerimiz Ve ona adandı böylece ruhlarımız Bu kez İslam için çıktı...
  4. I

Çanakkale Deniz Zaferi Orotoryo

1-(1.Öğrenci : .................................. ) Gelibolu da şubat göz kırpıyor kırlara Baharın kokusu taze damlıyor çayırlara Altın ışıklarla güneş, yayılıyor sırtlara 2-(2.Öğrenci: .................................. ) Çise düşmüş tomurcuk tomurcuk toprağa Bin bir renkte benekler, titreşiyor...
  5. I

Çanakkale Zaferi Orotoryo

1-(1.Öğrenci : .................................. ) Gelibolu da şubat göz kırpıyor kırlara Baharın kokusu taze damlıyor çayırlara Altın ışıklarla güneş, yayılıyor sırtlara 2-(2.Öğrenci: .................................. ) Çise düşmüş tomurcuk tomurcuk toprağa Bin bir renkte benekler...
  6. I

Günü Hz Muhammed Gibi Yaşamak Konulu Video Çalışması

Değerler eğitiminde kullanılabilir.
  7. I

Yazılı 8.2.1

8.2.1 (konularda geri kalanlar için uygun)
  8. I

Yazılı 7.2.1

7.2.1 (konularda geri kalanlar için uygun)
  9. I

Yazılı 6.2.1

6. sınıf 2 Dönem 1. yazılı
  10. I

Yazılı 5.sınıf 2.dönem 1 yazılı

5.sınıf 2.dönem 1 yazılı
  11. I

2018-2019 5. sınıf 1. dönem 2. yazılı.( Test yok, Görsel)

2018-2019 5. sınıf 1. dönem 2. yazılı.( Test yok, Görsel)
Geri