• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. kaan06s

Avrupa'da Yaşanan Gelişmeler | Animasyonlu Anlatım

COĞRAFİ KEŞİFLER RÖNESANS & REFORM AYDINLANMA ÇAĞI SANAYİ İNKILABI FRANSIZ İHTİLALİ Bu videolarda Coğrafi Keşifler, Rönesans, Reform, Aydınlanma Çağı, Sanayi İnkılabı ve Fransız İhtilali, yapay zekâ destekli, gerçeğe yakın görsellerle canlandırılmıştır. 📚 Sosyal Bilgiler dersine yardımcı...
  2. kaan06s

Anadolu Uygarlıkları | Hititler – Lidyalılar – İyonlar [5.Sınıf]

5.Sınıf müfredatına uygun olarak Frigler ve Urartular videodan çıkartılmıştır.
  3. kaan06s

Anadolu Uygarlıkları | Animasyonlu Anlatım

Bu videoda Hititler, Frigyalılar, Lidyalılar, İyonlar ve Urartular; yapay zekâ destekli, gerçeğe yakın görsellerle canlandırılmıştır.Anadolu Uygarlıklarının neden bu kadar önemli olduğunu kısa ve anlaşılır bir şekilde keşfedin. 📚 Sosyal Bilgiler dersine yardımcı 🤖 Yapay zekâ ile hazırlanmış...
  4. kaan06s

Türkiye'nin Kara Komşuları | Animasyonlu Anlatım

Bu videoda Türkiye'nin Kara Komşuları, yapay zekâ destekli, gerçeğe yakın görsellerle canlandırılmıştır. 📚 Sosyal Bilgiler dersine yardımcı 🤖 Yapay zekâ ile hazırlanmış görsel anlatım 🎓 Öğrenciler ve öğretmenler için uygun içerik
  5. kaan06s

Dört Halife Dönemi | Animasyonlu Anlatım

Bu videoda Dört Halife Dönemi, yapay zekâ destekli, gerçeğe yakın görsellerle canlandırılmıştır. 📚 Sosyal Bilgiler dersine yardımcı 🤖 Yapay zekâ ile hazırlanmış görsel anlatım 🎓 Öğrenciler ve öğretmenler için uygun içerik
  6. kaan06s

Mezopotamya Uygarlıkları | Animasyonlu Anlatım

Bu video, Mezopotamya uygarlıklarını kısa, sade ve görsel bir anlatımla tanıtır.
  7. kaan06s

Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler Sunu

Kültür ve Medeniyetimize Yön Verenler Sunu
  8. kaan06s

Türkiye'nin Sınır Komşuları Boyama Sayfaları

Türkiye'nin Sınır Komşuları Boyama Sayfaları
  9. kaan06s

Türkiye'nin Deniz Komşuları Boyama Sayfaları

Türkiye'nin Deniz Komşuları Boyama Sayfaları
  10. kaan06s

Türk Cumhuriyetleri Boyama Sayfaları

Türk Cumhuriyetleri Boyama Sayfaları
  11. kaan06s

Halk Kültürü Ders Notları

Arkadaşlar 5. ve 7.sınıfların Halk Kültürü dersinin yıllık plan konuları göre hazırlamış olduğum ders notlarını sizlerle paylaşıyorum. Bir yanlışım olduysa affola. İçerik düzenlemesini, yazı ve punto ayarlarını değiştirebilirsiniz. Bütün bir yıl kullanabilirsiniz bu notları. Konular Yıllık Plan...
  12. kaan06s

İnkılap Tarihi 2.Dönem 2.Yazılı (Ünite Değerlendirme Sorularından oluşturuldu)

İnkılap Tarihi 2.Dönem 2.Yazılı (Ünite Değerlendirme Sorularından oluşturuldu)
  13. kaan06s

Sosyal Bilgiler 2.Dönem 2.Yazılı Sınavı (3 Mayıs 2019)

Sosyal Bilgiler 2.Dönem 2.Yazılı Sınavı
Geri