Arama sonuçlarınız

1. F

Piri Reis haritalarini uydudan mi çizdi ?

18. yy. baslarinda Topkapi sarayinda Piri Reis'e ait bir çok eski haritanin bulundugunu, 1957 yilinda Amerikali haritacilar tarafindan incelenen haritalarda henüz 1952 yilinda ses yansitici araçlarla kesfedilen Antarktika daglarinin bütün ayrintilariyla çizildigini,Daha sonra uydu fotograflari...
  2. F

İstanbul'un Fethi İle İlgili Flaş Oyunlar

İstanbul'un Fethi İle İlgili Flaş Oyunlar Akılda kalıcılık bakımından süper.
  3. F

sosyalbilgiler.biz sitesi size faydalı oluyor mu?

sosyalbilgiler.biz sitesi size faydalı oluyor mu? Bence de fazlasıyla..
  4. F

6 Tarihten Günümüze Demokrasi Yolculuğu

6 Tarihten Günümüze Demokrasi Yolculuğu Sorun ne? Eklenti kırık değil.Eklentiye tıklayıp Aç'a tıklayarak açabilirsiniz.
  5. F

Anti Virüs Programı Olarak Ne Önerirsiniz?

Anti Virüs Programı Olarak Ne Önerirsiniz? Teşekkürler hocam bende avast var o zaman nod32 siler avastı yüklerim.
  6. F

sosyalbilgiler sınıfı için yardım

sosyalbilgiler sınıfı için yardım Kırtasiye ya da Öğrencilerin yaptigi performans ödevleri haritalar vs. şeylerle sınıfınızı süsleyebilirsiniz.
  7. F

Ben Öğrencilermle Sosyal Bilgiler Dergisi Çıkaracağım Adı Ne Olabilir?

Ben Öğrencilermle Sosyal Bilgiler Dergisi Çıkaracağım Adı Ne Olabilir? Bence İPEKYOLU ya da YA İSTİKLAL YA ÖLÜM güzel olur.
  8. F

7.sınıf TÜRK TARİHİNDE YOLCULUK Ünitesini TAMAMLAYANLAR İÇN ETKİNLİK pianaltik

7.sınıf TÜRK TARİHİNDE YOLCULUK Ünitesini TAMAMLAYANLAR İÇN ETKİNLİK pianaltik Peki bu DVD lerin içinde başka neler var hocam sadece sunum mu?
  9. F

acil yardım

acil yardım Arkadaşım sanırım öyle bir harita satılık bulamazsın eğer performans ödevin felansa kendin yapman daha doğru olur.Performans ödevlerinin amacı not değil bilgiyi ögretmektir.Birşey ögrenmedikten sonra notun sana faydasi olacagını sanmıyorum.
  10. F

Erkan İSANMAZ

Erkan İSANMAZ Buyur arkadaşım Link aşagıda : http://www.sosyalbilgiler.biz/forum/index.php
  11. F

Zeka Sorusu

Zeka Sorusu Ben uğraşmanız için cevabı vermemiştim ama sanırım senden başka uğraşan yok cevap aşağıda : baba ile anne geçer:2 dakika baba geri döner:1 dakika kız ve erkek çocuk gider:5 dakika anne karşıdaydı.anne geri döner:2 dakika anne ve baba gider:2 dakika...
  12. F

Atatürk Bulmacası

Atatürk Bulmacası Biraz basite kaçılmış gibi .. Ama doğaldır 5.sınıf sonuçta kardeşim için ideal.. güzel olmuş ellerinize sağlık .
  13. F

Anti Virüs Programı Olarak Ne Önerirsiniz?

Arkadaşlar bende NOD32 programı var ve bilgisayarı çok kasıyor.Eğer bildiğiniz daha iyi ve küçük bir program varsa önerirmisiniz.
  14. F

site portalında sohbet bölümü açılsın mı ?

site portalında sohbet bölümü açılsın mı ? Ben sadece olumsuz gördüğüm yanlarını söylemek istedim.Siz öyle diyorsanız problem yok bence açılsın.Gayet de güzel olur.
  15. F

İpek Yolu'na Doğru - Öğrencimin Ödevi

İpek Yolu'na Doğru - Öğrencimin Ödevi Hocam sonuçta kimin öğrencisi :) güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık :)
  16. F

soyadı kanunu(hikayeyle anlatım)

soyadı kanunu(hikayeyle anlatım) Hocam hikayeci anlatım daha akılda kalıcı bence . keşke derslerde böyle anlatılsa çok zevkli geçerdi çok güzel olmuş ellerinize sağlık..
  17. F

site portalında sohbet bölümü açılsın mı ?

site portalında sohbet bölümü açılsın mı ? Ama sanırım ille küfür ve argo içeren konuşmalar olacaktır.Bunları da düşünün derim.
  18. F

İkizler Paradoksu

ARKADAŞLAR Dikkatinizi çekeceğinden eminim..İnşallah biraz olsun okursunuz..Emin olun pişman olmayacak ve çok şaşıracaksınız. Özel Görelilik İkiz Paradoksu Zaman genleşmesi de, tıpkı uzunluk büzülmesi gibi, ilk bakışta çelişki içeriyor gibi görünüyor. Birbirlerine göre hareket eden iki roket...
  19. F

Özel Görelilik-Zaman Genleşmesi

Özel Görelilik ARKADAŞLAR Dikkatinizi çekeceğinden eminim..İnşallah biraz olsun okursunuz..Emin olun pişman olmayacak ve çok şaşıracaksınız.Zaman Genleşmesi Uzunluk büzülmesine benzeyen bir başka etki de zaman genleşmesi. Kısaca hareket eden cisimler içinde zamanın daha yavaş geçtiğini...
  20. F

Özel Görelilik-Uzunluk Büzülmesi

ARKADAŞLAR Dikkatinizi çekeceğinden eminim..İnşallah biraz olsun okursunuz..Emin olun pişman olmayacak ve çok şaşıracaksınız. Özel Görelilik Uzunluk Büzülmesi Özel görelilik kuramının sağduyumuza ters gelen bir çok sonucu var. Bu sonuçlardan bazıları en başta çelişkili görünüyor. Uzunluk...
Geri