Arama sonuçlarınız

1. E

Sosyal Bilgiler 7 Test Programı ( 319 Soru - İnteraktif Uygulama )

Sosyal Bilgiler 7 Test Programı ( İnteraktif Uygulama ) İnanılmaz bir çalışma...Tebrikler...
  2. E

Çanakkale'de İnligiz Oyunu..

Sayın Hocam Filmi izledim ve çok etkilendim...Hangi şartlar altında vatanı kurtardığımızı ve hangi badirelerden geçtiğimizi anladım ve bir kere daha o günlere döndüm..İnanılmaz bir tuzak...
  3. E

Bir Kelime Bir Harf"Çağdaş Türkiye Yolunda Adımlar"

Seyit Hocamızın böylesine güzel çalışmalarını tebrik ediyor ve kendisiyle gurur duyduğumuz ifade etmek istiyorum..Sağolunuz...
  4. E

7.Sınıf-Sosyal Bilgiler-I.Dönem-Perf.Uyg.Sınav Etk-Merkez İÖO-E.Gül & R.Yıldırım

Her öğrenci,her padişah dönemini (6 Padişah-Kuruluş Dönemi) okuduktan sonra,o padişah ile ilgili düşüncelerini,yapılanları değerlendirme ve doğurduğu sonuçları içeren aşağıdaki örneğe benzer raporu sundular....Bu tür soruları ve buna benzer soruları çoğaltarak her hafta öğrencilerin rapor...
  5. E

7.Sınıf-Sosyal Bilgiler-I.Dönem-Perf.Uyg.Sınav Etk-Merkez İÖO-E.Gül & R.Yıldırım

7.Sınıf-Sosyal Bilgiler-I.Dönem-Perf.Uyg.Sınav Etk-Merkez İÖO-E.Gül & R.Yıldırım Biz zümrece TİMAŞ YAYINLARI-Sevinç Kuşoğlu'na ait OSMANLI SULTANLARI Kitabı'ndaki 11-111 Sayfalar arasını kapsayan Osmanlı Devleti Kuruluş Dönemi 'ni öğrencilere "KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ" şeklinde Kasım Ayı sonunda...
  6. E

Kuruluş

Kuruluş Bana göre olağanüstü çalışma...İşte böylesine görsel çalışmalarla Sosyal Bilgiler camiası'nın ne denli renkli bir camia olduğunu anlıyorsunuz...Sizlerle gurur duyuyoruz hocam...
  7. E

Türk Tarihinde yolculuk ünitesi (tamamı) , sunum, soru ,etkinlik, konu filmleri.

İyi Günler beğendim,ama çalışmalarımın burada olması nedeniyle bir teşekkür edilebilirdi...sonuçta emek verilmiş çalışmalar...ticari bir amaç güdülmemesi nedeniyle beğendim...Erdoğan gül
  8. E

7.Sınıf Sosyal Bilgiler Ders,Çalışma,Öğretmen Kılavuz Kitapları [MEB Yayınları]

Merhaba Hocam Ders Kitabı Part-2 açılmıyor...Zannedersem sıkıntı var...
  9. E

Osmanlı Yeni Başkentinde-2 ( Yükselme Dönemi-Sınırlar Genişliyor) / Konu Anlatım

Osmanlı Yeni Başkentinde-2 ( Yükselme Dönemi-Sınırlar Genişliyor) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu Link
  10. E

Kuruluş-5 ( Osmanlı Yönetimi ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu

Kuruluş-5 ( Osmanlı Yönetimi ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu Link
  11. E

Kuruluş-1 ( Osmanlı Devleti'nin Kuruluşu ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu

İyi Günler İlginize teşekkür ederim...Çok yer kapladığı için Shared'e yükledik...Sitenin kotası 5 Mb ile sınırlı...
  12. E

Ülkemizde Nüfus-5 ( Yerleşme ve Seyahat Özgürlüğü ) Konu Anlatım ve Soru Sunusu

Ülkemizde Nüfus-5 ( Yerleşme ve Seyahat Özgürlüğü ) Konu Anlatım ve Soru Sunusu
  13. E

Ülkemizde Nüfus-4 ( Devlet-Vatandaş El Ele ) Konu Anlatım ve Soru Sunusu

Ülkemizde Nüfus-4 ( Devlet-Vatandaş El Ele ) Konu Anlatım ve Soru Sunusu Link yenilenmiştir
  14. E

Ülkemizde Nüfus-3 ( Merhaba Doğduğum Topraklar) Konu Anlatım ve Soru Sunusu

İndir Ülkemizde Nüfus-3 ( Merhaba Doğduğum Topraklar - Göçler ) Konu Anlatım ve Soru Sunusu
  15. E

Ülkemizde Nüfus-2 ( Niçin Sayılıyoruz ) Konu Anlatım ve Soru Sunusu

Ülkemizde Nüfus-2 ( Niçin Sayılıyoruz ) Konu Anlatım ve Soru Sunusu Link /
  16. E

Ülkemizde Nüfus-1 ( Nerelerde Yaşıyoruz ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu

Ülkemizde Nüfus-1 ( Nerelerde Yaşıyoruz ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu Link /
  17. E

Kuruluş-2 ( Osmanlı Devleti'nin Kuruluş Dönemi ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu

Kuruluş-2 ( Osmanlı Devleti'nin Kuruluş Dönemi ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu Link
  18. E

Kuruluş-1 ( Osmanlı Devleti'nin Kuruluşu ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu

Kuruluş-1 ( Osmanlı Devleti'nin Kuruluşu ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu Link / http://www.4shared.com/document/vXFYFIII/_2__TRK_TARHNDE_YOLCULUK-3nite.html
  19. E

Anayurt-3 ( Haçlı Seferleri ve Sonuçları ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu

Anayurt-3 ( Haçlı Seferleri ve Sonuçları ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu Link /
  20. E

Anayurt-2 ( Türkiye Selçuklu Devleti ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu

Anayurt-2 ( Türkiye Selçuklu Devleti ) / Konu Anlatım ve Soru Sunusu Link / http://www.4shared.com/document/FG0aZlM3/_2__TRK_TARHNDE_YOLCULUK-3nite.html
Geri