Arama sonuçlarınız

1. P

Mezun Olacak Öğrencilere Karne Görüşleri

Övgü yazıları Yücelmek, yücelere gönül vermekle başlar. Sen bunu başarıyorsun. Başarını tesadüfe değil, çok çalışmana borçlusun. İşleyen demir ışıldar. Akıntıya kürek çekmek kolay; iş, senin gibi akıntıya karşı kürek çekebilmekte. Uyarı yazıları Zamanında bir adım atmayan tembel, sonradan...
  2. P

Mezun Olacak Öğrencilere Karne Görüşleri

Sevgili gençler Hepinize ömür boyu neşe ve sevinçler Geleceğinizi arayıp bulun, Bundan sonraki hayatınızda Allah' a emanet olun. Ömür sana senin kadar değer versin ve gülümsesin diyorum Başarı ya vardır ya yoktur,sen lütfen varlığını ispat et diyorum Amacın kadar eylemin varsa amacını gözden...
  3. P

LYS Görevleri Açıklandı

LYS Görevinizin çıkıp çıkmadığını http://gis.osym.gov.tr/ buradan öğrenebilirsiniz
  4. P

Hepimizin Dünyası Flaş Testleri

Hepimizin Dünyası Testleri
  5. P

Hepimizin Dünyası Asetat Seti

Hepimizin Dünyası Asetat Seti
  6. P

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Takvimi

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında 2013-2014 eğitim-öğretim yılı takvimi belirlendi. Buna göre... Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında 2013-2014 eğitim-öğretim yılı 16 Eylül Pazartesi başlayacak. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı imzasıyla yayımlanan genelgede...
  7. P

7. Ünite Çalışma Kitabı Cevapları

Ünite 7: Atatürk’ten Sonra Türkiye: İkinci Dünya Savaşı Ve Sonrası Sayfa 128 İkinci Dünya Savaşı Ve Türkiye 1. Aşağıda 1. sütunda verilen İkinci Dünya Savaşı’yla ilgili olay ve olguları 2. sütundaki ifadelerle eşleştiriniz. 1.sütun A. ABD’nin Japonya’ya atom bombası atması. B. Türkiye’ye savaş...
  8. P

6. Ünite Çalışma Kitabı Cevapları

Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası Ve Atatürk’ün Ölümü Sayfa 121 İki Dönemde Türkiye Aşağıda boş bırakılan bölümlere Türkiye’nin Lozan Antlaşması’ndan sonraki ve günümüzdeki sınırları ie komşularını belirten haritalar çiziniz. Haritaları farklı renklerdeki kalemlerle boyayınız. Daha sonra...
  9. P

Bir Ülke Bir Bayrak Ünitesi Asetat Seti

Bir Ülke Bir Bayrak Ünitesi Asetat Seti
  10. P

23 Nisan İçin Konuşma

Bugün Milli birlik ve beraberlik duygusuyla coşan ve güçlenen milli irademizin temsil edildiği; Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluşu ile Milli, laik, demokratik ve bağımsız yeni Türk Devletinin doğuşunun 93. Yıldönümünü kutluyoruz. 93 yıl önce 23 Nisan 1920 günü Ankara’da ilk meclisin...
  11. P

Bir Ülke Bir Bayrak Çalışma Soruları

SOSYAL BİLGİLER DERSİ 7.ÜNİTE (BİR ÜLKE BİR BAYRAK) ÇALIŞMA SORULARI 1. KONU: YASALAR Soru 1: Bir toplum için kurallar niçin gereklidir? Cevap 1: Kurallar, toplumda huzur, güven ve emniyetin sağlanabilmesi için gereklidir. Soru 2: Yazısız kurallar nelerdir? Cevap 2: Yazısız kurallar, gelenek...
  12. P

Bir Ülke Bir Bayrak Bulmacası

Bir Ülke Bir Bayrak Bulmacası
  13. P

Bir Ülke Bir Bayrak Ünitesi Bulmaca Etkinliği

Bir Ülke Bir Bayrak Ünitesi Bulmaca Etkinliği
  14. P

Bir Ülke Bir Bayrak Ünitesi Boşluk Doldurma Etkinliği

Bir Ülke Bir Bayrak Ünitesi Boşluk Doldurma Etkinliği
  15. P

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Alan Sınavı Örnek Soruları

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Alan Sınavı Örnek Soruları Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi bu yıldan itibaren uygulanmaya başlanacak. İşte Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Alan Bilgisi Testi soru örnekleri: 1. Memlûk Sultanı Baybars’ın , Abbasi Devleti’nin yıkılmasından sonra Halifelik makamını...
  16. P

8. Sınıf Bilgi Yarışması

8. Sınıf Bilgi Yarışması
  17. P

Toplum İçin Çalışanlar Kavram Bulmaca

Toplum İçin Çalışanlar Kavram Bulmaca
  18. P

Toplum İçin Çalışanlar Flaş Test

Toplum İçin Çalışanlar Flaş Test
  19. P

İnsanlığın Savaşı Yendiği Yer: Çanakkale

Çanakkale'de İnsanlık Dersleri Baştanbaşa bir destandır Çanakkale.. Mehmetçiğin aslanlaştığı aynı zeminde şefkat kahramanı kesildiği.. yokluğun varlığa galebe çaldığı.. imanın zaferinin bayraklaştığı.. toptan bir milletin istikbalini pazara çıkarıp ölüm kalım mücadelesi verdiği yerdir...
  20. P

Çanakkale Zaferi Hakkında Söylenenler

* Benimle beraber burada muharebe eden bütün askerler kesin olarak bilmelidir ki bize verilen namus görevini eksiksiz yapmak için bir adım geri gitmek yoktur. Uyku, dinlenme aramanın, bu dinlenmeden yalnız bizim değil, bütün milletimizin sonsuza kadar mahrum kalmasına sebep olacağını hepinize...
Geri