Arama sonuçlarınız

1. P

30 Öğrencili 25 Sorulu Sınav Analizi

30 Öğrencili 25 Sorulu Sınav Analizi
  2. P

Adım Adım Türkiye Ünitesi Etkinlik Sunusu

Etkinlik Sunusu
  3. P

12 Kasım Afet Hazırlık Eğitimi GÜnü

Afet Hazırlık Eğitimi GÜnü
  4. P

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dosyası

Cumhuriyet Bayramında panolara eklemek için çeşitli yazılar ve resimler
  5. P

Atatürk İlke ve İnkılapları Video Anlatım

Atatürk İlke ve İnkılapları Video Anlatım
  6. P

Tarihi ve Kültürel Değerler Konu Anlatımı - Konu Anlatımı

2 Tarihi ve Kültürel Değerler Konu Anlatımı - Konu Anlatımı
  7. P

Zengin Kültürümüz Video Anlatım

Zengin kültürümüz
  8. P

Haklarımı Öğreniyorum Ünitesi Etkinlik Sunusu

Haklarımı Öğreniyorum Ünitesi Etkinlik Sunusu
  9. P

2013-2014 Halk Kültürü 8. Sınıf Yıllık Planı

2013-2014 Halk Kültürü 8. Sınıf Yıllık Planı
  10. P

7. Sınıf Halk Kültürü 2013-2014 Yıllık Planı

Halk Kültürü 2013-2014 Yıllık Planı
  11. P

Halk Kültürü 2013 2014 Yıllık Planı

Halk Kültürü 2013 2014 Yıllık Planı
  12. P

Hak ve Sorumluluklarımız Etkinliği

Hak ve Sorumluluklarımız Etkinliği
  13. P

Okul Kıyafeti 4 Yılda Bir Oylama İle Belirlenecek

Okullarda 4 yılda bir kılık-kıyafet oylaması yapılacak Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğrenci kılık ve kıyafetlerinin seçimine yönelik oylama veya anket çalışmalarının 4 yılda bir yapılmasını, bu çalışmaların mart ayı sonuna kadar sonuçlandırılmasını kararlaştırdı. Velilerin çoğunluk kararına...
  14. P

Özür Grubu Atamaları 2013 Başvuru Ekranı aÇILDI

Özür Grubu Atamaları 2013 Başvuru Ekranı MEBBİS 2013 Yaz Dönemi Öğretmenlerin Özür Durumundan İl İçi ve İller Arası Yer Değiştirmeleri , Özür grubu atamaları 2013 yılı başvuruları bugün uzun bir bekleyişin ardından başladı. Başvuru için tıklayınız YER DEĞİŞTİRME TAKVİMİ Başvuruların...
  15. P

Yeni SBS Sistemi

SBS'nin yerine getirilecek yeni sistemde Türkçe, Fen, Matematik, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Yabancı Dil ve Din Kültürü'nden sınavlar aralık ve nisan ayı sonunda yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Eylül ayında açıklayacağı, SBS'nin yerine getirilecek yeni sistemin detayları ortaya çıktı...
  16. P

Öğrencilerin Kılık Kıyafet Yönetmeliğinde Değişiklik

Karar Sayısı : 2013/5125 Ekli “Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Öğrencilerinin Kılık ve Kıyafetlerine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik”in yürürlüğe konulması; Millî Eğitim Bakanlığının 3/7/2013 tarihli ve 1612278 sayılı yazısı üzerine, Bakanlar Kurulu’nca 8/7/2013...
  17. P

2013 Yılı Öğretmenlerin İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu

http://personel.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2013_07/03090859_lyerdetrmeduyurusu3.7.201320.55.docx
  18. P

E-OKULDA GİRİŞTE SORUN

E-OKULDA GİRİŞTE SORUN Yoğunluktan kaynaklanabilir
  19. P

Rehberlik Faaliyet Raporu

2012 – 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FATİH ORTAOKULU 6/B SINIFI İKİNCİ DÖNEM SONU FAALİYET RAPORU ŞUBAT : 1) Öfkeyi uygun ve uygun olmayan biçimlerde ortaya koymanın sonuçlarını açıklar. 2) Öfkelendiğinde gevşeme ve nefes egzersizlerini kullanır. MART : 1) Gerektiğinde reddetme davranışı...
  20. P

Ortaokul Öğrencilerine Karne İçin Sözler

1. BAŞARILI ÖĞRENCİLER 1. Başarılarını okumaya da yansıtarak okuma ve yorumlama konusunda da iyi bir öğrenci olmasını dilerim. 2. Başarılı çalışmalarının devamını dileyerek takdirlerimi sunuyorum. 3. Türkçe dersinde gösterdiğin üstün gayret ve performansından dolayı tebrik ediyorum. 4...
Geri