Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Sayın Öğretmenim. Affınıza sığınarak yorum yapıyorum. 2020 LGS ile ilgili rapor hazırlamak biz öğretmenlerin görevleri arasında olmasa gerek diye düşünüyorum. İstatistik bilgileri ellerinde bulunan il ilçe ve okul yönetimleri bu ve buna benzer raporları gayet kolay hazırlayabilirler...
5.Sınıflar için hazırladığım eğlenceli soru çözmek için kullanabileceğiniz bir oyun. Sorular için SARIBOÐA öğretmenime çok teşekkür ediyorum. Umarım keyifle kullanırsınız.
https://drive.google.com/open?id=1iDv1i8CaAGkZWY47WRAhPB5X4hA1Kf4q
Asker Kapmaca Bilgi ve Strateji Oyununu eğlenceli soru çözmek, sınıf içerisinde veya kurs çalışmalarında kullanılmak üzere tasarladım. Oyunda kullanılan sorular sitedeki paylaşımlardan alınmıştır. Soruları paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Oyun umarım işinize yarar. İrili ufaklı sorunlar...
Libraoffice programında ben de başka slaytlar çalıştırırken oynatma hatası veya özellik kaybolması gibi sorunlar yaşıyorum. Bu oyunu libra programında denemedim. Akıllı tahtalarda Microsoft Office PowerPoint viewer programıyla açarsanız sorun olacağını düşünmüyorum. Zira ben denedim bir problem...
5. Sınıflar için hazırladığım "İner misin? Çıkar mısın?" oyununu eğlenceli soru çözmek için tasarladım. Sorular sitedeki arkadaşların paylaşımlarından oluşmaktadır. Umarım beğenirsiniz. (Oyunda şimdilik ufak tefek hatalar olabilir. Affınıza sığınıyorum.)...
5. Sınıflar için hazırladığım "İner misin? Çıkar mısın?" oyununu eğlenceli soru çözmek için tasarladım. Sorular sitedeki arkadaşların paylaşımlarından oluşmaktadır. Umarım beğenirsiniz. (Oyunda şimdilik ufak tefek hatalar olabilir. Affınıza sığınıyorum.)...
5. Sınıflar için hazırladığım "İner misin? Çıkar mısın?" oyununu eğlenceli soru çözmek için tasarladım. Sorular sitedeki arkadaşların paylaşımlarından oluşmaktadır. Umarım beğenirsiniz. (Oyunda şimdilik ufak tefek hatalar olabilir. Affınıza sığınıyorum. Zamanla diğer üniteleri de hazırladıkça...
5. Sınıflar için hazırladığım "İner misin? Çıkar mısın?" oyununu eğlenceli soru çözmek için tasarladım. Sorular sitedeki arkadaşların paylaşımlarından oluşmaktadır. Umarım beğenirsiniz. (Oyunda şimdilik ufak tefek hatalar olabilir. Affınıza sığınıyorum. Zamanla diğer üniteleri de hazırladıkça...