Arama sonuçlarınız

1. T

ERMENİ SORUNU AYLIK RAPORU

ERMENİ SORUNU AYLIK RAPORU
  2. T

ATATÜRKÇÜLÜK SÜPER ANLATIM

ATATÜRKÇÜLÜK SÜPER ANLATIM buna süper mi denir şimdi... indirmeyin boşuna
  3. T

İnkılap Tarihi Atölyem-51 (Sakarya Savaşı) (2015-2016)

İnkılap Tarihi Atölyem-51 (Sakarya Savaşı) (2015-2016) hocam eline emeğine sağlık
  4. T

öğrenci davranışları değerlendirme kurulu toplantı tutankaları

öğrenci davranışları değerlendirme kurulu toplantı tutankaları sağol hocam
  5. T

bilgi yarışması powerpoint sunumu

bilgi yarışması powerpoint sunumu çok iyi
  6. T

2014 SENE SONU HERŞEY DAHİL

ARKADAŞLAR TABİKİ TOPLAMA İŞİ AMA HEPSİ BİRA ARADA
  7. T

Atatürkçülük Ünitesi SBS Soruları Kazanım Eşleştirmeli - Word Dosyası

Atatürkçülük Ünitesi SBS Soruları Kazanım Eşleştirmeli - Word Dosyası hocam ellerin dert görmesin
  8. T

Alan Değişikliği Anketi

Alan Değişikliği Anketi biride demiş ziraatçiler turizmciler sınıfcı oldular YANİ bizdende sosyalci olur yani size yapılan yanlışlıkları hem eleştiriyorsun hemde pişkin pişkin bizden sosyalci olur diyorsun yazık ya yazık bu nasıl bi zihniyet ... taamam hakkınızdır devlet size bu hakkı verdide...
  9. T

Alan Değişikliği Anketi

Alan Değişikliği Anketi Allah ım ya hala anlamayan (ki anlamayanların anlamaması gayet normal)sosyale geçen sınıfçılar var. Ben hakkımı hela etimyorum derken kime helal etmiyorum Türkçeniz kıt herhalde cümle içinde öznenin hangisi olacağını dahi bilemeyen kişiler öğretmen olmuşlar ya.HAKKIMIZ...
  10. T

KAZANIMLARA UYGUN 2013/2014 KARMA CEVAP ANAHTARLI

KAZANIMLARA UYGUN 2013/2014 KARMA CEVAP ANAHTARLI SAĞOL HOCAM
  11. T

okulumda harita ihtiyacı

okulumda harita ihtiyacı OKULUMUZDA yüzlerce harita var ancak müdürün izin vermesi imkansız sana gönderme kisterdim ama malesef söyleyeceğim tek şey il mebe yazı gönderip harita istemen oalcaktır.olmadı gidip kendin isteyeckesin istersen alacağından eminim
  12. T

C.B.Ü Demirci Eğitim

C.B.Ü Demirci Eğitim Mehmet ATAN kardeşim tabi ki var buradayız. Muammer ASLAN 2004 NEVŞEHİR GÜLŞEHİR 8 YIL OLDU BURADAYIM
  13. T

Alan Değişikliği Anketi

Alan Değişikliği Anketi bu arada hakaret etmekten de kaçınmamışınız hocam bravo size (lidertürk) ben sosyalcilerin sınıfçı olmasına karşı oldugum gibi sizin gibi sınıfçılarında sosyalci olmasına karşıyım okadar...çocuklara yazık atanamayan öğretmenlere yazık bize yazık yazık ki ne yazık
  14. T

Alan Değişikliği Anketi

Alan Değişikliği Anketi kaç saatle sosyal eğitimi aldın merak ettim şimdi lider türk hocam... Ayrıca yazım kuralları vs. olayına girmeyelim.Açık aramak adetim değildir.ÖĞRETMEN OLAN HERKES -sen bile- en azından yazım ve imla kurallarını bilir uyar uymaz o ayrı mesele...
  15. T

Alan Değişikliği Anketi

Alan Değişikliği Anketi 16 ve 19 yıllık arkadaşlara aramıza hoşgeldiniz ancak size yapılan haksızlıkların aynısınında bize yapılması branş değişikliğini haklı çıkarmaz yani bize oldu sizede olsun mantığı yanlış arkadaşlar ( oh olsun der gibi) 19 yıllık arkadaş pasta olarakmı görüyor...
  16. T

Alan Değişikliği Anketi

Alan Değişikliği Anketi Hocam amma bi, hesap yapmışın ha demek haksızlık olmuyor ha helal olsun ne diyelim...bu arada haksızlığı sınıfçılar yada branş değiştirenler yaptı demiyorum o hakkı verende suç...
  17. T

Alan Değişikliği Anketi

Alan Değişikliği Anketi hakkımı helal etmiyorum ama kime garip sınıfçılara değil tabiki onlara bu hakkı veren önlerini açan bakana... atama bekleyen ve tayin isteyecek olan öğretmenlerin hakkı gasp edilmiştir.bu kadar basit bir olay bu... ancak bazı arkadaşlar( MESALA ÜSTTEKİ MESAJ )sınıf...
  18. T

Bu Heyecana Bilgi Dayanmaz

Bu Heyecana Bilgi Dayanmaz hocam süper ya gerçekten izlerken ben heyecanlandım
  19. T

Mehter Takımı Kuruluş Hikayesi

Mehter Takımı Kuruluş Hikayesi sağolasın teşekkürler
Geri