Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Online Sunu 661 Ulaşım ve İletişim Teknolojilerinin Kültürel Etkileşimdeki Rolü Online Sunu

Pardüs işletim sistemi kullanılan akıllı tahtalar için online sunuyu kullanabilrsiniz. https://www.sosyalbilgiler.biz/661-ulasim-ve-iletisim-teknolojilerinin-kulturel-etkilesimdeki-rolu-online-sunu.html
  2. erkanisanmaz

Sunu 661 Ulaşım ve İletişim Teknolojilerinin Kültürel Etkileşimdeki Rolü

6. Sınıf Sosyal Bilgiler SB.6.6.1. Ulaşım ve İletişim Teknolojileri Etkileşimli Slaytı 6. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi 6. Öğrenme Alanı (Teknoloji ve Toplum) kapsamında yer alan SB.6.6.1. "Ulaşım ve iletişim teknolojilerindeki gelişmelerin kültürel etkileşimdeki rolünü yapılandırabilme" kazanımı...
  3. erkanisanmaz

Deneme Sınavı MEBİ 7. Deneme - 27 Nisan-3 Mayıs

LGS Maratonunda Dev Adım: MEBİ 7. Deneme Sınavı LGS’ye sayılı zaman kala, gerçek sınav provası yapmaya hazır mısın? Milli Eğitim Bakanlığı’nın yenilikçi eğitim platformu MEBİ, 7. Deneme Sınavı ile öğrencilerin yanındaki yerini alıyor. Yeni Nesil Soru Deneyimi: MEB’in güncel müfredatına ve...
  4. erkanisanmaz

Video Ulaşım ve İletişim Teknolojilerinin Gelişmesinin Millî Kültürümüze Etkileri Videosu Sayfa 97

97. sayfada yer alan ve karekod ile erişimi istenen Ulaşım ve İletişim Teknolojilerinin Gelişmesinin Millî Kültürümüze Etkileri ile ilgili videodur. Karekoda tıklayarak veya karekodu okutarak EBA üzerinden erişim sağlayabilirsiniz...
  5. erkanisanmaz

Video Hayatımız Teknoloji Videosu Sayfa 96

96. sayfada yer alan ve karekod ile erişimi istenen Hayatımız Teknoloji ile ilgili videodur. Karekoda tıklayarak veya karekodu okutarak EBA üzerinden erişim sağlayabilirsiniz...
  6. erkanisanmaz

Karekod İletişimin Hızı Videosu Sayfa 93

93. sayfada yer alan ve karekod ile erişimi istenen İletişimin Hızı ile ilgili videodur. Karekoda tıklayarak veya karekodu okutarak EBA üzerinden erişim sağlayabilirsiniz...
  7. erkanisanmaz

Karekod EBA Ulaşım Araçlarının Gelişimi Videosu Sayfa 91

91. sayfada yer alan ve karekod ile erişimi istenen Ulaşım Araçlarının Gelişimi ile ilgili videodur. Karekoda tıklayarak veya karekodu okutarak EBA üzerinden erişim sağlayabilirsiniz...
  8. erkanisanmaz

Video Ulaşım ve İletişim Teknolojilerinin Kültürel Etkileşimdeki Rolü Konu Anlatım Videosu

"Eskiden bir mektubun ulaşması haftalar alırken, bugün milyonlarca mesaj saniyeler içinde sınırları aşıyor. Teknoloji bizi birbirimize yaklaştırırken aynı zamanda yalnızlaştırıyor mu? Bu videoda;📱 Akıllı telefonlar ve değişen yaşam tarzlarımız,🍔 Küresel kültürün sembolü haline gelen fast food...
  9. erkanisanmaz

Oyun Kapışma Oyunu: 661 Ulaşım ve İletişim Teknolojilerinin Kültürel Etkileşimdeki Rolü

6. Sınıf Sosyal Bilgiler ulaşım ve iletişim teknolojilerinin kültürel etkileşimdeki rolü konusunu Kapışma Oyunu ile eğlenerek öğrenin! Arkadaşlarınızla yarışın ve bilgilerinizi test edin...
  10. erkanisanmaz

Oyun Bilgi Çarkı Oyunu: 661 Ulaşım ve İletişim Teknolojilerinin Kültürel Etkileşimdeki Rolü

6. Sınıf Sosyal Bilgiler ulaşım ve iletişim teknolojilerinin kültürel etkileşimdeki rolü konusunu eğlenceli Bilgi Çarkı oyunu ile öğrenin. Ders notları ve interaktif etkinlikler burada...
  11. erkanisanmaz

Açık Uçlu Ulaşım ve İletişim Teknolojilerinin Kültürel Etkileşimdeki Rolü Açık Uçlu Sorular ve Cevapları

6. Sınıf Sosyal Bilgiler: Ulaşım ve iletişim teknolojilerinin kültürel etkileşime katkıları nelerdir? Konu özeti, pekiştirici açık uçlu sorular ve detaylı cevap anahtarıyla sınavlara eksiksiz hazırlanın...
  12. erkanisanmaz

8. Sınıf 2026 Bursluluk Sınavı Soru ve Cevapları

2026 İOKBS bursluluk sınavı cevap anahtarları sınıflara ve kitapçıkları göre yayınlandı. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı soru kitapçıkları cevap anahtarlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. 8. SINIF VE HAZIRLIK SINIFI A KİTAPÇIĞI tıklayınız 8. SINIF VE HAZIRLIK...
  13. erkanisanmaz

7. Sınıf 2026 Bursluluk Sınavı Soru ve Cevapları

2026 İOKBS bursluluk sınavı cevap anahtarları sınıflara ve kitapçıkları göre yayınlandı. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı soru kitapçıkları cevap anahtarlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. 7. SINIF A KİTAPÇIĞI tıklayınız 7. SINIF B KİTAPÇIĞI tıklayınız
  14. erkanisanmaz

6. Sınıf 2026 Bursluluk Sınavı Soru ve Cevapları

2026 İOKBS bursluluk sınavı cevap anahtarları sınıflara ve kitapçıkları göre yayınlandı. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı soru kitapçıkları cevap anahtarlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. 6. SINIF A KİTAPÇIĞI tıklayınız 6. SINIF B KİTAPÇIĞI tıklayınız
  15. erkanisanmaz

5. Sınıf 2026 Bursluluk Sınavı Soru ve Cevapları

2026 İOKBS bursluluk sınavı cevap anahtarları sınıflara ve kitapçıkları göre yayınlandı. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı soru kitapçıkları cevap anahtarlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. 5. SINIF A KİTAPÇĞI tıklayınız 5. SINIF B KİTAPÇĞI tıklayınız
  16. erkanisanmaz

Oyun Araba Yarışı: Ülkemizin Kaynakları ve Ekonomik Faaliyetler

Her doğru cevap arabayı hızlandırır. Her yanlış cevap arabayı yavaşlatır. https://game.fedu.ai/game11/index.html?id=fddb45e6-5f7e-4a45-b4af-d3beb4a31ccf&lang=tr
  17. erkanisanmaz

Oyun Bowling Oyunu: Kaynakların Verimli Kullanılması

https://app.fedu.ai/shared/game-studio?code=5b893b0b-bb1e-4687-a464-19cff30c3cfd&game_id=7
  18. erkanisanmaz

Açık Uçlu 562 Teknolojik Ürünlerin Bilinçli Kullanımı Açık Uçlu Soruları ve Cevapları

Teknolojik Ürünlerin Kullanımı Günümüzde teknoloji hayatımızın her alanında olsa da, asıl önemli olan ona sahip olmak değil, onu doğru ve bilinçli bir şekilde kullanabilmektir. 5. Sınıf Sosyal Bilgiler müfredatının en kritik konularından biri olan "Teknolojik Ürünlerin Bilinçli Kullanımı"...
  19. erkanisanmaz

Oyun Bilgi Çarkı Oyunu: 562 Teknolojik Ürünlerin Bilinçli Kullanımı

5.6.2. Teknolojik Ürünlerin Bilinçli Kullanımı - Bilgi Çarkı Oyunu 5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersinin en güncel konularından biri olan "Teknolojik Ürünlerin Bilinçli Kullanımı" artık çok daha heyecanlı! Bilgi Çarkı formatıyla hazırlanan bu interaktif oyun, öğrencilerin teknolojiyi doğru, güvenli...
Geri