Arama sonuçlarınız

1. E

çanakkale zaferinin 100. yılı

çanakkale zaferinin 100. yılı bu konuda arayış içinde olan arkadaşlara ;2 sene önce proğram yine bendeydi yaptığım araştırmalarda gördüğüm Çanakkale.org adlı internet sitesinden fotoğraflarla Çanakkale sergisi setini almıştık yaklaşık 65 tane (35-70) içinde öykülerin bulunduğu çok güzel...
  2. E

çanakkale zaferinin 100. yılı

arkadaşlar bu sene Çanakkale zaferinin 100. yıl dönümü. kutlama proğramı da bende; değişik, farklı bir proğram hazırlamak istiyorum bu konu da görüşlerinize ihtiyacım var. okulumuzun maalesef kapalı bir salonu yok öğrencileri toplu olarak ayakta okul kapısının önünde tutabiliyoruz.
  3. E

TEOG NETLERİ....

TEOG NETLERİ.... ahhh ahhh aynı şeyi bende yapıyorum ama nafile yine kara listeye girecek bizim okul.
  4. E

2014-2008 arası teog,sbs ve oks çıkmış sorular

2014-2008 arası teog,sbs ve oks çıkmış sorular hocam teşekkürler
  5. E

1.ünite tam özet

umarım faydalı olur
  6. E

okul öğrenci meclisi dökümanları

sitedeki arkadaşlarımın kaynaklarından da yararlanarak hazırladığım meclis çalışmam. umarım işinize yarar
  7. E

Sosyal Bilgiler 5 Ünite 3-Bölgemizi Tanıyalım (Tüm Ünitenin Konu Özeti)

Sosyal Bilgiler 5 Ünite 3-Bölgemizi Tanıyalım (Tüm Ünitenin Konu Özeti) teşekkürler hocam kısa ve öz güzel bir özet olmuş
  8. E

10 KASIM KONUŞMA METNİ."BÜYÜK ADAM"

10 KASIM KONUŞMA METNİ."BÜYÜK ADAM" hocam süper bir yazı eline sağlık
  9. E

8.Sınıf-TC.İNKİLAP TARİHİ-Konu Anlatım Özet Kitabı-ERDOĞAN GÜL

8.Sınıf-TC.İNKİLAP TARİHİ-Konu Anlatım Özet Kitabı-ERDOĞAN GÜL harika olmuş elinize sağlık
  10. E

ÜNİTE 2 Tam özet

ÜNİTE 2 Tam özet kısa ve öz gerçektem güzel ellerinize sağlık
  11. E

Anadolu ve Mezopotamya Uygarlığı-GÜNCELLENDİ-Erdoğan GÜL

Anadolu ve Mezopotamya Uygarlığı-GÜNCELLENDİ-Erdoğan GÜL ellerinize sağlık çok güzel olmuş öğretmenim
  12. E

insan hakları haf. kut. programı

insan hakları haf. kut. programı çok teşekkür ederim elleriniz dert görmesin
  13. E

Uygarlıkların Bilgi Kartı (MEB)

Uygarlıkların Bilgi Kartı (MEB) teşekkür ederim
  14. E

Sosyal Bilgiler Alan Bilginiz Ne Seviyede.

Sosyal Bilgiler Alan Bilginiz Ne Seviyede. bayramay82 öğretmenm ben selçuk mezunuyum itiraf etmek gerekirse üniversiteyi sıfır 0 bilgiyle kopya falan çekerek hatta çoğu zaman kopyaya bile gerek kalmadan sınavlardan yarım saat önce okula gidip geçen senenin sorularına göz atarak geçtim...
  15. E

Bir ücretlinin Günlüğü

Bir ücretlinin Günlüğü bende 2sene atama bekleyip ücretli öğretmenlik yapmıştım. iyi bilirim yaşadıklarını bide en kötüsü okuldaki kadrolu öğretmenlerin senden hiçbir üstünlükleri olmadığı halde sana üstünlük taslamalarıdır çok zoruma gitmişti azmettim Allah a şükür atandım darısı seninde...
  16. E

2011-2012 I.Dönem Şube Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı

2011-2012 I.Dönem Şube Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı teşekkürler öğretmenim
  17. E

Lozan Barış Antlaşması

Lozan Barış Antlaşması çok güzel olmuş elinize sağlık
  18. E

Yeni Bir Din-İslam Tarihi

Yeni Bir Din-İslam Tarihi öğretmenim ellerine sağlık, teşekkür ediyorum.
  19. E

Öğrenciyi Tanıma Teknikleri

Öğrenciyi Tanıma Teknikleri öğretmenim harika çoook teşekkür ediyorum:)
  20. E

Amasya-Merzifon-Çaybaşı Köyü Ahmet Faruk Çörekçi İ.Ö.O. Sosyal Bilgiler Dersliği

Amasya-Merzifon-Çaybaşı Köyü Ahmet Faruk Çörekçi İ.Ö.O. Sosyal Bilgiler Dersliği öğretmenim sınıfınız gerçekten çok güzel. ben kaç haftadan beri haritalık yapmayı düşünüyordum hatta tanıdık bi bakkaldan keklerin konulduğu bi rafta karar kılmıştım öğrencilerimin esprilerine rağmen :))) müsadeniz...
Geri