• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. MustafaOnderATiK

Hoş Geldiniz Kendinizi tanıtır mısınız?

Merhabalar, Mustafa Önder ATİK , doğma büyüme Samsun / Bafra 'lıyım. Ailem Ordulu. Liseyi Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi 'nden, üniversiteyi Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi 'nden okuyarak mezun oldum. 2013 yılı Temmuz ayında engelli öğretmen atamasıyla...
  2. MustafaOnderATiK

2018 - 2019 5, 6, 7, 8 BEP Yıllık Planı

Fena birşeye benzemiyor. Tavsiye ederim.
  3. MustafaOnderATiK

Hiç bişey bulamadım. Arkadaşlar erbaa ram i önermiş, orayı inceliyorum. Bir gelişme olursa sizlerle de paylaşırım.
  4. MustafaOnderATiK

Sevgili öğretmen arkadaşlarım, bu yıl her sınıfımda birer BEP öğrencisi bulunmaktadır. Bu konu ile ilgili çok araştırma yaptım. Fakat malesef M. Baykal öğretmenimizin paylaştığı 7. sınıf güncellenmiş BEP planından başka plan bulamadım. Elinde güncellenmiş BEP planı olan öğretmenim paylaşırsa...
  5. MustafaOnderATiK

2018-2019 Eğitim öğretim yılı sosyal grubu ders kitapları

Şehirden şehire değişebiliyor hocam. Daha kitaplar okula gelmedi bile. Böyle konuların sürüncemede kalması kötü.
  6. MustafaOnderATiK

2018 MEB İNKILAP SORU TESTLERİ ANALİZİ(SON TEKRAR İÇİN)

Allah razı olsun hocam. Emeklerinize sağlık.
  7. MustafaOnderATiK

2015-2016 Ders Kitapların PDF'leri

2015-2016 Ders Kitapların PDF'leri Hocam emek emektir. Ellerinize sağlık.
  8. MustafaOnderATiK

Kaliteli , kartuşlu tahta kalemi önerileriniz

Birçok öğretmenin hayatında olmazsa olmaz olan al , kullan at tahta kalemleri bütçeye de önemli hasar veriyor. Sizlerin tahta kalemi tavsiyelerinizi öğrenmek isterim. Bu konu başlığı adı altında diğer öğretmen arkadaşlara da umarım önemli tavsiyeler gelir ve faydası olur. İyi çalışmalar dilerim.
  9. MustafaOnderATiK

5. Sınıf Harf Yayınları Sosyal Bilgiler Yıllık Planı

5. Sınıf Harf Yayınları Sosyal Bilgiler Yıllık Planı Ellerinize sağlık hocam. Hafta hafta konuları inceliyordumda , insan ayırt etmekte zorlanıyor. Mesela dönem bitimi 17. hafta ocak ayının 3. haftası oluyor. Ama ocak ayının 4. haftası yani 18. hafta olarak gösterilmiş. Ben biraz tereddüte...
  10. MustafaOnderATiK

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında Okutulacak Kitaplar

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında Okutulacak Kitaplar Biraz daha saygılı olabilirsiniz. İlginizi çekmiyorsa bakmazsınız veya tıklamazsınız. Kimse size zorla bakın demiyor. Böyle bir site Sosyal Bilgiler Öğretmenleri için çok çok büyük bir velinimet. Çoğumuz tembellik yapıyoruz , işin kolayına...
Geri