• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. R

Geleceğin en popüler meslekleri!

Geleceğin en popüler meslekleri! bi de genetik mühendisliği var
  2. R

KÖPEKLER VE SAHİPLERİ

KÖPEKLER VE SAHİPLERİ rica ederim güle güle bakıp gülün :D
  3. R

Mustafa Kemal'in Okuduğu Okullar

Mustafa Kemal'in Okuduğu Okullar yaa ben bunların bazılarını karıştırıyorum
  4. R

İlginç Bilgiler (okumaya doyamayacaksınız)

İlginç Bilgiler (okumaya doyamayacaksınız) niye hocam kitap okumayı sevmiyorlar mı?
  5. R

nero ?

nero ? cd ler tamamen boş üstelik 4 ayrı cd de denedim bi tanesinde yarısına kadar geldi ama geri attı cd yi
  6. R

kısaca hayatımız

kısaca hayatımız ben şuan daha 1.aşamadayım hadi hayırlısı :D
  7. R

Oğlum Özgüvenini Kaybetti :)

Oğlum Özgüvenini Kaybetti :) özgüvenini kaybetti yerde arasın belki düşmüştür
  8. R

Osmanlı Tarihi

Osmanlı Tarihi fark a bak
  9. R

İlginç Bilgiler (okumaya doyamayacaksınız) *Bu yazıyı okuyan insanların %75 inden fazlasının, dirseklerini yalamaya çalışacaklarını ? :D
  10. R

nero ?

merhaba ben 5 tane şarkıyı nero programı ile cd ye atmak istiyorum cd 7.. mb ve benim yazmak istediğim 5 şarkıda 567 mb dosyaları yaz diyorum ama cd rom cd yok diye hata veriyor cd giriş yerini atıyor(cd yi atıyor yani) ne yapmam lazım ? şimdiden teşekkürler (not: 7.. işareti yediyüzlük bir...
  11. R

Sitelerde izlediğiniz videoları kaydetme (programsız)

Sitelerde izlediğiniz videoları kaydetme (programsız) süperr yaaa.
  12. R

İnternet Eğitimi - Görsel Eğitim Seti Türkçe

İnternet Eğitimi - Görsel Eğitim Seti Türkçe hocam ben bu bilgileri biliyorum ama yinede süperrrrsiniz :D
  13. R

İlginç Bilgiler (okumaya doyamayacaksınız) rica ederim güle güle kullanın :D
  14. R

Tabletler

Tabletler zaten okuldaki hocalarımızda liseye geçtiğinizde alacaksınız demişlerde demek ki doğruymuş
  15. R

Tabletler

Merhaba ben 8.sınıfım meb tüm okullara tablet dağıtacak diye duydum ne kadar doğru doğru ise ne zaman başlayacak ?
  16. R

İnk. Ta. ve Atatürkçülük ders saatinin indirilmesine karşı YAPABİLECEKLERİMİZ

İnk. Ta. ve Atatürkçülük ders saatinin indirilmesine karşı YAPABİLECEKLERİMİZ Ya ben inkılap dersini çok seviyorum
  17. R

Batıya Erken Açılan Kent: Selanik

Batıya Erken Açılan Kent: Selanik çok teşekkür ederim işime yaradı
  18. R

CEP TELEFONLARI İÇİN YÜZLERCE OYUN

CEP TELEFONLARI İÇİN YÜZLERCE OYUN güzel olmuş
  19. R

TARİHE YARDIMCI OLAN BİLİMLER

1)- COĞRAFYA: Tarih olayın geçtiği YER'in fiziki ve beşeri özelliklerini coğrafyadan öğrenir. 2)- ARKEOLOJİ(Kazı Bilimi): Toprağın ve suyun altında kalmış olan tarihi eserleri ortaya çıkarır. 3)- KRONOLOJİ(Takvim Bilgisi): Tarihi olayların zamanlarını belirleyerek, meydana geliş sıralarını...
  20. R

Kendi dirseğini yalamanın imkansız olduğunu, Ördeğin vakvaklamasının yankı yaratmadığını ve bunu kimsenin açıklayamadığını, * Dünyadaki fotokopi makinelerinde meydana gelen arızaların %23 ünün, makinenin üstüne oturup kendi popolarının fotokopisini çekmek isteyen insanlar sayesinde meydana...
Geri