• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. K

Sitenin Yeni Haline Bayıldımmm ;)

sitenin dört bir yanının reklam olması pek hoş olmamış
  2. K

Sitenin Yeni Haline Bayıldımmm ;)

hayırlı olsun. alışmamız zor olacak. konsept biraz değişmiş. sosyal bilgilerde 1. kaynak sitemiz olan sosyalbilgiler.biz, kitap satışı yapan ticari bir siteye dönüşmüş sanki :((((......
  3. K

Akıllı Defterlerin Akıllı Tahta Programı

Akıllı Defterlerin Akıllı Tahta Programı indirdim güzel olmuş biz de destek anlamında elimizden geleni yapacağız
  4. K

Medya Okuryazarlığı Dersi Eğitimi (Uzaktan Eğitim)

Medya Okuryazarlığı Dersi Eğitimi (Uzaktan Eğitim) SESLİ SLAYT İZLEYİN VİDEOYU DEĞİL SLAYTIN DA EKRAN FOTOSUNU ÇEKİN PRT SCREEN TUŞU SONRA PAİNTE YAPIŞTIRIN SORULAR GELDİĞİNDE BAKIP YAPIN :)))
  5. K

2014_2015_Şube Öğretmenler_İkinci Dönem(Fotoğraflı)

2014_2015_Şube Öğretmenler_İkinci Dönem(Fotoğraflı) RESİM YERİ YOK HOCAM
  6. K

Cumhuriyet Ve Demokrasi Arasındaki Farkı Nasıl Açıklanmalı???

Cumhuriyet Ve Demokrasi Arasındaki Farkı Nasıl Açıklanmalı??? demokrasi bir yönetim anlayışıdır, cumhuriyet ise onun uygulama şeklidir. cumhuriyet olmadan da demokrasi uygulanabilir, fakat demokrasinin en ideal uygulama biçimi Cumhuriyet dir. Örnek: çivi - çekiç örneği. mesela çiviyi duvara...
  7. K

Mustafa Kemal Atatürkün Kişisel Özellikleri Test Soruları

Mustafa Kemal Atatürkün Kişisel Özellikleri Test Soruları güzel
  8. K

DERS KİTAPLARI HAKKINDA GÖRÜŞLER

DERS KİTAPLARI HAKKINDA GÖRÜŞLER TÜRK DİL KURUMUNUN TANIMINI BEN DAHİ ANLAMADIM ÇOK SAÇMA
  9. K

halk eğitim kurs yıllık plan

halk eğitim kurs yıllık plan halk eğitim destekli kurs açmak için ne yapmanız gerekiyor ?
  10. K

Medya Okuryazarlığı Uzaktan Eğitim (Seminer Dönemi)

Medya Okuryazarlığı Uzaktan Eğitim (Seminer Dönemi) bizim idarecilere sordum öyle bir yazı gelmedi dediler.
  11. K

Yazılıya Hazırlık Testi-2 (Rol)-2013/2014

Yazılıya Hazırlık Testi-2 (Rol)-2013/2014 10 numara
  12. K

Ah şu 5. Sınıflar :(

Ah şu 5. Sınıflar :( arkadaşlar nasıl olsa 8 de öğrenecekler zaten. çokta canınızı sıkmayın en fazla bursluluk sınavında yapamzlar 5. sınıfta bunları çocukların safi beynine aşılamanın ne manası var kimse anlamış değil utanmasalar ana sınıfı müfredatına koyacaklar. kaporta değişti inşallah...
  13. K

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 I.Dönem III.Yazılı-YEPYENİ-

2012-2013 Sosyal Bilgiler 5 I.Dönem III.Yazılı-YEPYENİ- GÜZEL HAZIRLANMIŞ FAKAT 3. SORUDA KONUŞMA BALONLARINDAKİ CÜMLELER YOK ÇIKMAMIŞ DÜZELTİLSE İYİ OLUR
  14. K

Ah şu 5. Sınıflar :(

Ah şu 5. Sınıflar :( arkadaşlar bunalıma girmeye gerek yok çok ayrıntı anlatmaya gerek yok mesela iklim konusu 6 da yine var inkılaplar 8 de yine var zamanı gelince daha iyi öğrenirler bence formül şu : basit anlat+ basit sor +(yazılıda da ipucu ver)= kasmaya gerenk yok :9
  15. K

5.sınıflar nasıl gidiyor?

5.sınıflar nasıl gidiyor? 5. SINIFTA İNKILAP TARİHİ NE ALAKA BENDE ANLAMIŞ DEĞİLİM ÜSTELİK ANLATIM ÇOK SIKICI 8 LER OKUSA GENE ANLAMAZ
  16. K

GAZİ MEZUNLARI

GAZİ MEZUNLARI 2006 gazi eğitim sos. bilg
  17. K

5. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı

5. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı ordu- meb
  18. K

Sosyal Bilgiler Öğretmenleri yüksek lisans yapıyor mu?

Sosyal Bilgiler Öğretmenleri yüksek lisans yapıyor mu? çok kısa sorucam yüksek lisansın maddi manevi faydası nedir ?
  19. K

imam hatip ortokulu gibi ,öğretmen ortaokulu,sosyal bilimler ortaokulu,mühendisl

imam hatip ortokulu gibi ,öğretmen ortaokulu,sosyal bilimler ortaokulu,mühendisl olur neden olmasın uzmanlaşma erkenden başlasın :)
  20. K

KURT KANUNU İZLEYEN VAR MI ?

TRT 1 DE ÇARŞAMBA GÜNLERİ YAYINLANAN KURT KANUNU İZLEYEN VAR MI ?
Geri