• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. S

Sunu 611 Zaman İçinde Değişen Gruplar ve Rollerim

Erkan hocam, muhteşem olmuş. ELine sağlık...
  2. S

2025-2026 MEB ÇERÇEVE YILLIK PLANI (WORD DOSYASI HALİNDE)

Ben teşekkür ederim Şeyhmus hocam.
  3. S

Ben teşekkür ederim. Faydalı olabilmişsem ne mutlu bana...
  4. S

2025-2026 MEB ÇERÇEVE YILLIK PLANI (WORD DOSYASI HALİNDE))

5. S

6. S

7. S

Bakanlığın yayınladığı çerçeve planları "word" dosyasına aktardım. Her bir öğrenme alanı/ünite bir A4 kağıdı boyutundadır. Yapmanız gereken okulun, öğretmenlerin ve müdürün adını yazmak. Sonra ister çıktı alınız ister telefonunuzda kayıtlı kalsın. Yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsun...
  8. S

Bakanlığın yayınladığı çerçeve planI "word" dosyasına aktardım. Her bir öğrenme alanı/ünite bir A4 kağıdı boyutundadır. Yapmanız gereken okulun, öğretmenlerin ve müdürün adını yazmak. Sonra ister çıktı alınız ister telefonunuzda kayıtlı kalsın. Yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsun...
  9. S

2025-2026 MEB ÇERÇEVE YILLIK PLANI (WORD DOSYASI HALİNDE))

Bakanlığın yayınladığı çerçeve planI "word" dosyasına aktardım. Her bir öğrenme alanı/ünite bir A4 kağıdı boyutundadır. Yapmanız gereken okulun, öğretmenlerin ve müdürün adını yazmak. Sonra ister çıktı alınız ister telefonunuzda kayıtlı kalsın. Yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsun...
  10. S

11. S

2017-2018 iş günü takvimi

2017-2018 iş günü takvimi
  12. S

TEOG-HAZIRLIK süper DENEME-5

Çok çok teşekkür ederim. Sorularınız gerçekten güzel
  13. S

Sosyal Bilgiler Afişleri

Sosyal Bilgiler Afişleri hocam satış başladığında sitede mutlaka duyurun, müşterisi çok fazla olacak.
  14. S

Sosyal Bilgiler Öğretmenleri yüksek lisans yapıyor mu?

Sosyal Bilgiler Öğretmenleri yüksek lisans yapıyor mu? Ben de tez döneminde iken 2 defa süre uzattım. 3. kez uzatma şansım olmadığından (tezimi beğenmedi pek sevgili (!) prof.) enstitüden atıldım.
  15. S

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

En Son Hangi Kitabı Okudunuz? Bu kitabı bugün okumaya başlayacağım. Bu kitabı dün satın aldım, sırasını bekliyor. Bu ktabı da yeni bitirdim.
  16. S

İstiklal Marşının Yazılışı Sunusu

İstiklal Marşının Yazılışı Sunusu hocam elinize sağlık güzel olmuş da müziği çalmıyor. "yol bulunamadı" hatası veriyor müzik için.
  17. S

ADEY-RİDEF Sorunu

hocam söylediklerinizin hepsinde haklısınız. biz okul olarak ekte yer alan belgeyi yaptık, bunu da bir internet sitesinden sağolsun bir arkadaşımız bulmuş. umarım işinize yarar.
Geri