• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. S

2025-2026 MEB ÇERÇEVE YILLIK PLANI (WORD DOSYASI HALİNDE)

Bakanlığın yayınladığı çerçeve planları "word" dosyasına aktardım. Her bir öğrenme alanı/ünite bir A4 kağıdı boyutundadır. Yapmanız gereken okulun, öğretmenlerin ve müdürün adını yazmak. Sonra ister çıktı alınız ister telefonunuzda kayıtlı kalsın. Yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsun...
  2. S

Bakanlığın yayınladığı çerçeve planI "word" dosyasına aktardım. Her bir öğrenme alanı/ünite bir A4 kağıdı boyutundadır. Yapmanız gereken okulun, öğretmenlerin ve müdürün adını yazmak. Sonra ister çıktı alınız ister telefonunuzda kayıtlı kalsın. Yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsun...
  3. S

2025-2026 MEB ÇERÇEVE YILLIK PLANI (WORD DOSYASI HALİNDE))

Bakanlığın yayınladığı çerçeve planI "word" dosyasına aktardım. Her bir öğrenme alanı/ünite bir A4 kağıdı boyutundadır. Yapmanız gereken okulun, öğretmenlerin ve müdürün adını yazmak. Sonra ister çıktı alınız ister telefonunuzda kayıtlı kalsın. Yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsun...
  4. S

5. S

2017-2018 iş günü takvimi

2017-2018 iş günü takvimi
  6. S

Yepyeni Birinci, İkinci Ve Yıl Sonu Puan Hesaplama Cetveli

Sevgili arkadaşlar, sosyal bilgiler, müzik, görsel sanatlar ve teknoloji tasarım derslerini e-okul sistemindeki gibi otomatik olarak hesaplayan ekte bir cetvel gönderiyorum. Umarım işinize yarar. Öğrenci isimleri ve numaralarını eklemeyi unutmayın. Cetvel sizin adınıza öğrencilerin...
Geri