• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Karekod Ekonomik Faaliyetler ve Meslekler Eşleştirme Oyunu Sayfa 69

69. sayfada yer alan ve karekod ile erişimi istenen Ekonomik faaliyetler ve meslekler eşleştirme oyunudur. Karekoda tıklayarak veya karekodu okutarak EBA üzerinden erişim sağlayabilirsiniz...
  2. erkanisanmaz

Karekod Ekonomik Faaliyetler ve Meslekler Videosu Sayfa 68

68. sayfada yer alan ve karekod ile erişimi istenen Ekonomik Faaliyetler ve Meslekler ile ilgili videodur. Karekoda tıklayarak veya karekodu okutarak EBA üzerinden erişim sağlayabilirsiniz...
  3. erkanisanmaz

Oyun Kapışma Oyunu: 543 Temel Hak ve Özgürlüklerimiz

Kapışma Oyunu: 5.4.3 Temel Hak ve Özgürlüklerimiz etkinliği, 5. sınıf sosyal bilgiler dersi kazanımlarına uygun olarak hazırlanmış eğlenceli, rekabetçi ve öğretici bir sınıf içi oyundur. Bu oyun sayesinde öğrenciler temel hak ve özgürlükler konusunu tekrar ederken yarışma heyecanı yaşayarak...
  4. erkanisanmaz

Oyun Bilgi Çarkı Oyunu: 543 Temel Hak ve Özgürlüklerimiz

Bilgi Çarkı Oyunu: 5.4.3 Temel Hak ve Özgürlüklerimiz için SEO uyumlu tanıtım yazısı: Bilgi Çarkı Oyunu: 5.4.3 Temel Hak ve Özgürlüklerimiz etkinliği, 5. sınıf sosyal bilgiler dersi kazanımlarına uygun olarak hazırlanmış eğlenceli ve öğretici bir sınıf içi oyundur. Bu etkinlik sayesinde...
  5. erkanisanmaz

Online Sunu 651 Ülkemizin Kaynakları ve Ekonomik Faaliyetler Online Slayt

651 Ülkemizin Kaynakları ve Ekonomik Faaliyetler Online Sunu – 6. Sınıf Sosyal Bilgiler 651 Ülkemizin Kaynakları ve Ekonomik Faaliyetler Online Sunu, 6. sınıf Sosyal Bilgiler dersinde işlenen ekonomik faaliyetler ve doğal kaynaklar konusunu öğretmek için hazırlanmış interaktif bir ders...
  6. erkanisanmaz

Oyun Kapışma Oyunu: 542 Etkin Vatandaşın Özellikleri

Etkin Vatandaşın Özellikleri Kapışma Oyunu – Eğlenceli ve Öğretici Sosyal Bilgiler Etkinliği Kapışma Oyunu 542 Etkin Vatandaşın Özellikleri ile öğrenciler, etkin vatandaşlık konusunu eğlenerek öğrenebilecekleri interaktif bir sosyal bilgiler oyunu ile karşılaşıyor. Özellikle 5. sınıf Sosyal...
  7. erkanisanmaz

Oyun Bilgi Çarkı Oyunu: 542 Etkin Vatandaşın Özellikleri

Bilgi Çarkı Oyunu 542 Etkin Vatandaşın Özellikleri – Eğlenceli Sosyal Bilgiler Etkinliği sınıf Sosyal Bilgiler dersi kapsamında hazırlanan Bilgi Çarkı Oyunu 542 Etkin Vatandaşın Özellikleri, öğrencilerin etkin vatandaşlık konusunu eğlenerek öğrenmesini sağlayan interaktif bir eğitim oyunudur...
  8. erkanisanmaz

Video Ekonomi Alanında İnkılaplar

"Siyasi ve askerî zaferler ne kadar büyük olursa olsun, ekonomik zaferlerle taçlandırılmazlarsa... az zamanda söner." — Mustafa Kemal Atatürk Genç Türkiye Cumhuriyeti, bir imparatorluğun küllerinden doğarken sadece cephede değil, ekonomik alanda da devasa bir mücadeleye girişti. Peki, bir...
  9. erkanisanmaz

Sunu Ülkemizin Kaynakları ve Ekonomik Faaliyetler Sunumu

Bu sunum, Türkiye'nin doğal kaynakları ile ekonomik faaliyetleri arasındaki ilişkiyi inceleyen kapsamlı bir eğitim materyalidir. Ortaokul düzeyindeki (6. sınıf) öğrencilere yönelik hazırlanan içerik, interaktif etkinlikler ve çıkmış sorularla zenginleştirilmiştir. Sunumun İçeriği ve Öne Çıkan...
  10. erkanisanmaz

Toprağın Önemi

5 lerde yapıldı. 6 larda yapılıyor. 7 ler için ise seneye yapacağız
  11. erkanisanmaz

Yardım PARDUS İŞLETİM SİSTEMİ

Hocam ispring programı ile yapıyorum
  12. erkanisanmaz

Video 8. Sınıf-T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük-Atatürk İlke ve İnkılaplarını Oluşturan Temel Esaslar - Benim Hocam Yayınları

Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında Berkay Hoca tarafından hazırlanan, 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinin "Atatürk İlke ve İnkılaplarını Oluşturan Temel Esaslar" konusunu ele alan bir eğitim videosudur. Videonun temel içeriği ve vurgulanan esaslar şunlardır: Atatürkçü...
  13. erkanisanmaz

Video 8.Sınıf - T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük - Cumhuriyetin Sağladığı Kazanımlar - Benim Hocam Yayınları

Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında Berkay Hoca tarafından hazırlanan, 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinin "Cumhuriyetin Sağladığı Kazanımlar" konusunu ele alan eğitici bir içeriktir. Videonun temel konu başlıkları ve önemli vurguları şunlardır: Cumhuriyetin Sağladığı...
  14. erkanisanmaz

Video 8.Sınıf - T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük - Sağlık Alanında Yapılan İnkılaplar - Benim Hocam Yayınları

Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında Berkay Hoca tarafından hazırlanan, 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinin "Sağlık Alanında Yapılan İnkılaplar" konusunu özetleyen eğitici bir içeriktir. Videonun temel konu başlıkları ve önemli bilgileri şunlardır: Sağlık Alanında Atılan...
  15. erkanisanmaz

Video 8.Sınıf - T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük - Ekonomi Alanında Yapılan İnkılaplar - Benim Hocam Yayınları

Bu video, Benim Hocam Ortaokul kanalında Berkay Hoca tarafından hazırlanan, 8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinin "Ekonomik Alanda Yapılan İnkılaplar" konusunu detaylı bir şekilde ele alan bir eğitim içeriğidir. Videonun temel konu başlıkları ve önemli vurguları şunlardır...
Geri