• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Etkinlik MEB Öğrenme Etkinlikleri: Ulaşım ve İletişim Teknolojileri

MEB tarafından yayınlanan 661 öğrenme çıktısı ile ilgili etkinliklerdir.
  2. erkanisanmaz

Etkinlik MEB Öğrenme Etkinlikleri: Yatırım ve Pazarlama Süreci

MEB tarafından yayınlanan 653 öğrenme çıktısı ile ilgili etkinliklerdir.
  3. erkanisanmaz

Etkinlik MEB Öğrenme Etkinlikleri: Ekonomik Faaliyetler ve Meslekler

MEB tarafından yayınlanan 652 öğrenme çıktısı ile ilgili etkinliklerdir.
  4. erkanisanmaz

Sunu Tasarlanan Bir Ürünün Yatırım ve Pazarlama Süreci - 6. Sınıf Sunu

6. Sınıf Sosyal Bilgiler: Tasarlanan Bir Ürünün Yatırım ve Pazarlama Süreci Sunusu Açıklama:6. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi, "Hayatımızdaki Ekonomi" öğrenme alanı altında yer alan SB.6.5.3. Tasarladığı bir ürün için yatırım ve pazarlama proje önerisi hazırlayabilme kazanımı için hazırlanan bu...
  5. erkanisanmaz

Video Çok Partili Hayata Geçiş - LGS Hazırlık Videosu

8. Sınıf İnkılap Tarihi: Çok Partili Hayata Geçiş Denemeleri ve Sonuçları Merhaba arkadaşlar! Bugün Sosyal Bilgiler dersimizin en önemli konularından biri olan "Çok Partili Hayata Geçiş" sürecini masaya yatırıyoruz. 📚 Videonun içeriğinde neler var? ✅ Savaş sonrası iç ve dış baskılar ✅ Çiftçiyi...
  6. erkanisanmaz

Video İkinci Dünya Savaşı'nın Türkiye'ye Etkileri

II. Dünya Savaşı'nın Türkiye Üzerindeki Derin Etkileri: Bir Hayatta Kalma Mücadelesi! Tarihin en yıkıcı çatışması olan II. Dünya Savaşı kapıya dayandığında, genç Türkiye Cumhuriyeti kendini devlerin arasında bir "satranç oyunu"nun tam ortasında buldu. Batıda Hitler, doğuda Stalin ve güneyde...
  7. erkanisanmaz

Deneme Sınavı MEBİ 6. Deneme - 02-08 Nisan

LGS Maratonunda Dev Adım: MEBİ 6. Deneme Sınavı Yayında! LGS’ye sayılı zaman kala, gerçek sınav provası yapmaya hazır mısın? Milli Eğitim Bakanlığı’nın yenilikçi eğitim platformu MEBİ, 6. Deneme Sınavı ile öğrencilerin yanındaki yerini alıyor. 🌟 Neden Bu Denemeye Katılmalısın? Yeni Nesil Soru...
  8. erkanisanmaz

5. Sınıf 2. Dönem 1. Yazılı Soruları ve Cevapları - 6. Senaryo

5. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 1. Yazılı Soruları (Yeni Müfredat Uyumlu) Denizli MEB tarafından hazırlanan 6. senaryoya göre hazırlanmıştır. Merhaba değerli meslektaşlarım ve sevgili öğrenciler, Sıdıka Çalışkan Ortaokulu bünyesinde hazırlanan, 5. Sınıf Sosyal Bilgiler 2. Dönem 1. Yazılı...
  9. erkanisanmaz

Açık Uçlu Ekonomik Faaliyetler ve Meslekler Açık Uçlu Soruları ve Cevapları

6. Sınıf Sosyal Bilgiler: Ekonomik Faaliyetler ve Meslekler Açık Uçlu Sorular Sosyal Bilgiler dersinin en temel konularından biri olan "Ekonomik Faaliyetler ve Meslekler" ünitesini pekiştirmek için harika bir kaynakla karşınızdayız! Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni ölçme ve değerlendirme...
  10. erkanisanmaz

Video II. Dünya Savaşı ve Türkiye'nin Denge Politikası

II. Dünya Savaşı'nın alevleri tüm dünyayı sararken, genç Türkiye Cumhuriyeti bu fırtınadan nasıl sağ çıkmayı başardı? Bu videomuzda, Türkiye'nin II. Dünya Savaşı boyunca izlediği o meşhur **"Denge Siyaseti"**ni, Atatürk'ün yıllar öncesinden yaptığı isabetli öngörülerini ve diplomatik bir kale...
  11. erkanisanmaz

Video Atatürk'ün Eserleri

Atatürk'ün Eserleri Mustafa Kemal Atatürk denince aklımıza gelen ilk sıfatlar asker, lider ve devlet adamıdır. Peki ya yazar Atatürk, dil bilimci Atatürk ya da matematikçi Atatürk? Bu videomuzda, Atatürk’ün zihin dünyasına derin bir yolculuğa çıkıyoruz. Cumhuriyetin sadece savaş meydanlarında...
Geri