• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. SYLAR

2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz

2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz Hocam, öğrenci kitabına ilave olarak bir sürü şey anlatmamız gerekiyor, evet kazanımlarımız her yayınevi için aynı, ama konuların işlenişi yayınevlerine göre değişiyor, mesela Anıttepe yayınlarında Divan üyelerinin görevleri ders...
  2. SYLAR

2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz

2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz Bu Eğitim-Öğretim yılında Anıttepe yayınlarının kitabını işledik, işliyoruz. Bana göre 18 sorudan yaklaşık olarak 12 si,(%66) Genel Kültür ve okuduğunu anlama ile çözülebilecek sorulardı. 6 bilgi sorusu vardı,(%34) ve Anıttepe...
  3. SYLAR

2011 8.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz

2011 8.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz Sosyal Bilgiler Grubunda yer alan 20 sorudan: Okuma-Anlama, Genel Kültür ile çözülebilecek soru sayısı 12 idi(%60). Bilgi isteyen soru sayısı 8 idi(%40). Ben bu değerlendirmeyi yaparken, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sorularını...
  4. SYLAR

İnkılap Tarihi Kazanım Değerlendirme Formu

İnkılap Tarihi Kazanım Değerlendirme Formu Hocam google arama motoruna Winrar ya da winrar indir yazın, karşınıza çıkan sitelerden, (güvenilir sitelerinn birinden) proğramı indirin, indirdiğiniz proğramı çift tıklayın, kurulum tamamlanır tamamlanmaz , rar la sıkıştırılan...
  5. SYLAR

Üniteler, Kazanım Sayıları, Ders Saati ve Oranları -20-09-2010-

Üniteler, Kazanım Sayıları, Ders Saati ve Oranları -20-09-2010- Güncel
  6. SYLAR

Üniteler, Kazanım Sayıları, Ders Saati ve Oranları -20-09-2010-

DUYURU: İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Haftalık Ders Dağılım Çizelgelerinde yer alan programlara ilişkin zümre öğretmenlerince hazırlanan uygulama örneklerini indirmek için tıklayınız... - 20.09.2010 Kısaca nedir derseniz, T.C.İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Dersinin, Üniteler, Kazanım...
  7. SYLAR

2010-2011 EYLÜL AYI SEMİNER ÇALIŞMASI DEĞİŞEN DERS SAATLERİ

2010-2011 EYLÜL AYI SEMİNER ÇALIŞMASI DEĞİŞEN DERS SAATLERİ Teşekkür ederim, fikir vermesi açısından güzel olmuş,isteyen üzerinde eklemeler çıkartmalar yapabilir. 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılından itibaren kademeli olarak 6. sınıflarda yeni sistem, yeni müfredat uygulamaya konulurken...
  8. SYLAR

Öğretim Yöntem ve Tekniklerinin Araştırılması ve Uygulama

Öğretim Yöntem ve Tekniklerinin Araştırılması ve Uygulama Güzel paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.
  9. SYLAR

TRT Arşivinden Türk Marşları

Hocam çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
  10. SYLAR

Osmanlı Devleti Sultanları (pano Şeklinde)

Paylaşım için teşekkür ederim, güzel hazırlanmış.
  11. SYLAR

Türk Tarihi İle İlgili Kapsamlı Yeni Proğram

Türkler programı 600'den fazla konu ve 800'den fazla resimden oluşan 4.versiyonuyla karşınızda. Programın içeriğini yeni kullanıcılar için özetleyecek olursak; Türklerin geçmişteki tarihi olaylarını, kültür ve medeniyetini, önemli şahsiyetlerini resimleriyle birlikte anlatan ve Türkler hakkında...
  12. SYLAR

Sınav Analiz Programı

Kapsamlı analiz yapan, ayrıntıya düşkün, çok güzel bir proğram, hocam, paylaşım için çok teşekkür ederim.
  13. SYLAR

Medya Okuryazarlığı Dersini Türkçe Öğretmenleri De Okutabilecek

Değerli Meslektaşlarım: 119 sayılı Ttk kararı değişti: 80  sayılı  07/07/2009 tarihli bir  değişiklik ve güncelleme  oldu, bizi ilgilendiren kısım, 20. sayfanın en altında  ve 23. sayfanın Medya okuryazarlığı başlığında. 23. sayfa  şunları diyor. Medya Okuryazarlığı:Öncelikle Üniversitelerin...
  14. SYLAR

Altı Ayakkabılı Uygulama Tekniği -yeni

Hocam bilgisayarımızda winzip-winrar ve ofis 2003 veya üstü yüklü olmalı, şu linki kullanarak dosyayı tekrardan indirmeyi deneyin, tüm bunlara rağmen hala inmiyorsa, sorunun neyden kaynaklandığını bilemiyorum...
  15. SYLAR

Altı Ayakkabılı Uygulama Tekniği -yeni

Dosya alıntıdır, sahiplerine çok teşekkür  ederim,   aslında  böyle  bir kaç başlık  vardı  ama ben yeni olsun, sıfır olsun, temiz olsun istedim,  herkese  iyi  çalışmalar  dilerim.
  16. SYLAR

Mesleki Çalışma İnkılap Performans Örnek

Mesleki Çalışma İnkılap Örnek Hocam,   bizden istenen  sadece  taslak,   idareye   biz  sadece  taslak vereceğiz, buna uygun Proje  veya  performans  yapmayacağız. Beden Eğitimi, Müzik, Görsel Sanatlar ile Teknoloji ve Tasarım öğretmenleri her bir sınıf için (EK-2)’de belirtilen öğretim...
  17. SYLAR

Mesleki Çalışmalar 2009

Değerli Hocam,  dosyaları az önce  bilgisayarıma indirdim kontrol ettim, sorunsuz yüklendi ve açıldı.   Ama  sizin bilgisayarda  açılmama  nedeni ne olabilir  diye  düşünüyorum, öncelikle  bilgisayarınızda  winzip-winrar  yüklü  olmalı,   ayrıca  ofis proğramı tercihen  2003 veya 2007  yüklü ...
  18. SYLAR

Mesleki Çalışma Performans Örnek

Arkadaşlar dosya Ofis 2007  dosyası, ben aynı dosyanın  2003  olanını  yüklüyorum  ve  ayrıca,   bizden istenen  sadece  taslak,   idareye   biz  sadece  taslak vereceğiz, buna uygun Proje  veya  performans  yapmayacağız. Herkese iyi çalışmalar dilerim.
  19. SYLAR

Mesleki Çalışma İnkılap Performans Örnek

Mesleki Çalışma İnkılap Örnek Arkadaşlar dosya ofis 2007 dosyası, ben aynı dosyanın  2003  halini  yüklüyorum, meslektaşımıza  paylaşım için teşekkür  ederim. İlk mesaja linki eklenmiştir
Geri