• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. SYLAR

Kişiler ve Aileler İçin Afet Hazırlık Kursu Son Sınavı Sorularının Cevapları

Kişiler ve Aileler İçin Afet Hazırlık Kursu Son Sınavı Sorularının Cevapları Her soruyu doğru yapsak da Tamamlanmadı diyordu, bugün bir kez daha çözdüm, 17:30 itibariyle Tamamlandı yazısını görünce, çok şaşırdım. Birinci sınıfa giden öğrencilerin Kurdela heyecanını hatırladım :)
  2. SYLAR

Kimler Zümre toplantısı yapmayacak-Güncel-

Arkadaşlar bu yazıyı Ocak ayında görmüştüm, Bizim okula da gelmiş, diyor ki: Aynı sınıfı veya aynı dersi okutan yalnızca bir Öğretmen olması durumunda zümre Öğretmenler kurulunun toplanmasına gerek bulunmamaktadır. Artık zümre yapmıyorum, çünkü okulumuzun tek Sosyalcisiyim. Bu yazıyla aynı...
  3. SYLAR

Tablet PC'ler (F@tih Projesi)

Tablet PC'ler (F@tih Projesi) Tablet Pc'lerin özellikleri şöyle olacakmış: -Google Android 3.2 işletim sistemi - 8,9 inç IPS dokunmatik ekran - 1 GHz A8 işlemci - 512 MB bellek, 32 GB'a kadar depolama - Bluetooth, Wi-Fi bağlantı - 6 saat pil ömrü http://www.memurlar.net/haber/216897/
  4. SYLAR

Uzaktan Eğitim Afet Yönetimi Cevapları

Uzaktan Eğitim Afet Yönetimi Cevapları Ben de teşekkürlerimi gönderiyorum :)
  5. SYLAR

ADEY RİDEF Belgeleri

ADEY RİDEF Belgeleri Hocam, Ridef-Adey konusunda gösterdiğiniz gayret, harcadığınız emekten dolayı teşekkürler. Bu konuyla ilgili en çok dosyayı siz paylaştınız, elinize sağlık.
  6. SYLAR

ADEY Genel Risklerin Değerlendirilmesi Formu

ADEY Genel Risklerin Değerlendirilmesi Formu Hocam çok teşekkürler, elinize sağlık.
  7. SYLAR

inkılap yetişmiyor

İnkılap yetişmiyor Sosyal Bilgiler 6 43 Kazanım 108 ders saati Sosyal Bilgiler 7 39 Kazanım 108 ders saati Vatandaşlık ve Demokrasi eğitimi 32 Kazanım 36 ders saati ******T.C.İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 80 Kazanım 72 ders saati************* İnkılap Tarihi dersinin bu...
  8. SYLAR

Müfettişler ne ister...

Müfettişler ne ister... Müfettişlerimizin çoğu, gelinini ya da damadını beğenmeyen kaynanaya benzer :) bundan dolayı, yaptığımız güzel işleri küçümserler, hatta görmezlikten gelirlerken, eksik varsa, önemsiz, gereksiz bir ayrıntı eksikse, bunu da en hayati, en mühim mesele gibi...
  9. SYLAR

Tabletler

Tabletler 2. Dönemden itibaren dağıtılmaya başlanacak, 5. ve 9. sınıflara. Mezun olduğunuzda sizde kalacak.
  10. SYLAR

okullar pazartesi açılıyor ve sorun şu şimdi acil olarak hangi dökümanları ?

-6. Sınıf SOSYAL BİLGİLER ünitelendirilmiş yıllık plan -7. Sınıf SOSYAL BİLGİLER ünitelendirilmiş yıllık plan -8. Sınıf İNKILAP TARİHİ ünitelendirilmiş yıllık plan -8. Sınıf VATANDAŞLIK ünitelendirilmiş yıllık plan -Medya Okuryazarlığı Üyp ve Zümre -Bep Planları -Sosyal Bilgiler sene...
  11. SYLAR

Adey(Aşamalı Devamsızlık Yönetimi)-Rita(Risk Takip Kurulu) ?

Adey(Aşamalı Devamsızlık Yönetimi)-Rita(Risk Takip Kurulu) ? Arkadaşlar, http://uzaktanegitim.meb.gov.tr/ sistemi sağlıklı çalışmıyor, bağlantı kesiliyor, görüntü donuyor, 10 sorunun 10 unu da doğru yapsanız başarısız oldunuz uyarısı veriyor, Tamamladı seçeneği çıkıyor, arada sırada...
  12. SYLAR

Öğretmenlere Tatil Ayarı

Öğretmenlere tatil ayarı "Çocuğu olmayan Hazreti Davut, Allah’a dua etmiş ve ’Yarabbim bana bir kız çocuğu ver, onu sana kurban edeyim’ demiş... Dua tutmuş; Davut, kızının adını Ayşe koymuş... Gel zaman git zaman, çocuğun kurban edileceği zaman gelmiş. Hz. Davut kızı yatırmış, tam kurban...
  13. SYLAR

Adey(Aşamalı Devamsızlık Yönetimi)-Rita(Risk Takip Kurulu) ? Hocam sistem E-Okul gibi, bazen donuyor, bazen ikinci aşamaya geçmiyor, sabırlı olmamız gerekecek, ben adey bölümünü bitirdim, az önce Okullarda Afet ve Acil Durum Yönetimi kursuna da katıldım, sistem sağlıklı çalışmadığı...
  14. SYLAR

Adey(Aşamalı Devamsızlık Yönetimi)-Rita(Risk Takip Kurulu) ? Bakanlığımız uzaktan eğitim konusunu, cidden hayata geçirmiş! bu, sınıfı ve şubesi olan tüm arkadaşlarımız için zorunlu bir uygulama, kolay gelsin. Arkadaşlar, Adey uygulaması, öğrenci devamsızlıkları ve alınacak tedbirler...
  15. SYLAR

Adey: Aşamalı Devamsızlık Yönetimi Rita:Risk Takip Kurulu İlköğretim öğrencilerinin okula devamlarını sağlayarak çocukların ilköğretimi zamanında diploma alarak tamamlamaları için devamsızlığın erken tanılamasını, değerlendirilmesini, devamsızlık yapan çocuğa yönelik bireyselleştirilmiş uygun...
  16. SYLAR

ÖĞRETMENLERE TAM GÜN MESAİ !

ÖĞRETMENLERE TAM GÜN MESAİ ! Sayın Bakanımızın görüşlerine, hayallerine katılmıyorum. Personelini de düşünen, Okul-Veli-Öğrenci kavramlarını, layıkıyla anlayan, faydalı çalışmalar yapan bir Bakanımız olsun isterdim, Bekleyelim görelim.
  17. SYLAR

Finecrosser pro Kendi Bulmacanı Kendin Yap

Finecrosser pro Kendi Bulmacanı Kendin Yap Teşekkür ederim, belki gelecek dönem, yazılılardan birini, tamamen bulmaca şeklinde hazırlarım, resim özelliği olması güzelmiş :) teşekkürler.
  18. SYLAR

İlköğretim Kurumları Standartları Seminer Çalışması

İlköğretim Kurumları Standartları Seminer Çalışması Erkan Hocam, elleriniz dert görmesin, çok teşekkür ederim.
  19. SYLAR

2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz

2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz Meb in geçen yıl okuttuğum kitabında, Anayasa Mahkemesi ve Divan üyelerinin görevleri, açık ve net olarak var, ama bu yıl Anıttepe yayınevi kitabını okuttuk, ve bu iki konu Anıttepede açıklama olarak yok, sadece,Divan üyelerinin...
  20. SYLAR

2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz

2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz Acaba,Öğrenci ders kitabını, dönem başında sınıf kitaplığına kaldırıp, Öğretmen Kılavuz Kitabını fotokopiyle çoğaltarak her öğrenciye dağıtıp, dersleri tamamen ordan mı işleseydik :) böylece, çocuk her konuyu, daha kapsamlı olarak...
Geri